Valitse sivu

Kickoff -tapahtuma Narinkkatorilla maanantaina 20.3. klo 15.30. Tule piipahtamaan Miessakkien ständillä!

Punaisen Ristin rasisminvastaisella viikolla toimitaan yhdenvertaisen 100-vuotiaan Suomen puolesta.

Punainen Risti kannustaa jokaista suomalaista mukaan luomaan yhdenvertaista, turvallista ja kaikille avointa yhteiskuntaa. Punaisen Ristin #minäpäätän #jagbestämmer #idecide –kampanja polkaistaan näyttävästi käyntiin rasisminvastaisella viikolla maanantaina 20.3. klo 15.30 Narinkkatorilla Helsingissä. Tervetuloa mukaan! Kampanjan suojelija on Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaviikolla vahvistetaan kuvaa Suomesta avoimena ja hyvänä maana. Tavalliset suomalaiset ympäri Suomea päättävät ja kannustavat toisiaan toimimaan syrjimättömän Suomen puolesta. Kampanjaan osallistuu kymmeniä järjestöjä, lajiliittoja, urheiluseuroja, urheilijoita sekä viranomaistahoja. Punaisen Ristin valtakunnallista rasisminvastaista viikkoa vietetään tänä vuonna 20.-26. maaliskuuta.

Lisätiedot:

Janette Grönfors, SPR/Keskustoimisto

Koordinaattori

p. 020 701 2156, 040 669 2487

janette.gronfors(at)punainenristi.fi

Punaisen Ristin rasisminvastaisen viikon #minäpäätän -kampanja on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.