Valitse sivu

Osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa haemme Helsingin toimipisteeseemme määräaikaiseen (12kk – 3.4.2017-31.3.2018) työsuhteeseen TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Paikka auki nuorelle miehelle!

Osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa haemme Helsingin toimipisteeseemme määräaikaiseen (12kk – 3.4.2017-31.3.2018) työsuhteeseen TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Tehtävät:

  • Toimistosihteerin yleiset perustyöt: mm. johdon yleinen avustaminen, puheluihin vastaaminen, postitus, sähköpostikyselyihin vastaaminen, Internet-sivuston päivittäminen, jäsenrekisterin ylläpito, jäsentiedotteen taittaminen, taloushallintatehtävät, kaupassa ja postissa käynti.
  • • Toimitilojen isännöinti: mm. kulunvalvonta, toimitilojen yleisestä siisteydestä huolehtiminen (tiloissa käy erillinen siivooja kaksi kertaa viikossa), tilavarausten organisointi, pienet korjaustyöt (esim. lampunvaihdot).
  • Miessakkiopiston toimintojen koordinointi: mm. toimintoihin ohjaus, yhteydenpito yhdysmiesverkostoon ja ryhmänohjaajiin.
  • Kokousten ja tilaisuuksien järjestelyt: mm. tilaisuuksiin liittyvän materiaalin kasaaminen, tilojen ja tarjoilujen järjestäminen, markkinointi, ilmoittautumisten vastaanotto.
  • Muut esimiehen osoittamat tehtävät.

 

Paikka auki -avustusohjelmassa tulee seuraavien kriteerien täyttyä: palkattava henkilö voi olla korkeintaan 29-vuotias ja hän ei ole työelämässä eikä tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Työttömyysjakson kestolle ei avustusohjelmassa aseteta rajoitteita, mikäli avustukseen ei yhdistetä työvoimapoliittisia, julkisia avustuksia (palkkatuki).

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 19.2.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi.

Lisätiedot

 

Miessakit ry on kansalais- ja asiantuntijajärjestö, joka pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.