Valitse sivu

Miessakit ry:n Miesten Kirjallisuussakki jatkaa keväällä 2017 Helsingissä. Mukaan kutsutaan miehiä, jotka haluavat yhdessä tutustua mieskirjallisuuteen, joka voidaan käsittää sangen laaja-alaisesti. Osallistujat voivat ehdottaa käsiteltäviä teoksia.

Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

Seuraavaksi kerraksi luettava teos

Seuraavaksi kerraksi 31.1 luettava teos on José Saramagon romaani Ricardo Reisin viimeinen vuosi.

Paikka

Miessakkien tilat, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki.

Aika

Tiistaisin 18.30-20.00 seuraavina päivinä: 10.1, 31.1, 21.2, 14.3, 4.4 ja 25.4.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Petri Öhman
pjohman@netti.fi