Valitse sivu

Miessakit ry:n 2016 vuoden sidosryhmäkyselyyn osallistuneiden kesken arvottiin kirjapalkinnot.

Kirjapalkintojen saajat arvottiin yhteystietonsa jättäneiden henkilöiden kesken. Arvonta suoritettiin henkilökunnan läsnäollessa ja onnetar suosi seuraavia henkilöitä: Jari K., Sirkku P., Petri K., Heikki S. sekä Kaiju Y. Voittajille välitetään tieto henkilökohtaisesti.

"Kirjapalkintojen

Sidosryhmäkyselyyn osallistui yhteensä 59 henkilöä. Alustavien tulosten valossa Miessakit ry:n toiminta näyttäytyy vastaajien mielestä tarpeellisena. Yhteistyö eri yksiköiden kanssa on tuottanut muun muassa lisääntynyttä tietoa/osaamista sekä vahvistanut ammatillisia verkostoja. Lisäksi yhteistyö on myös vaikuttanut myönteisesti eri orgnisaatioiden asiakastyöhön.

Lisätietoja sidosryhmäkyselystä: kehittämispäällikkö Peter Peitsalo; etunimi.sukunimi(at)miessakit.fi