Valitse sivu

Mitä minun pitää tietää, kun erosta tulee totta? Mitä asioita minulle tulee eteen eron jälkeen? Miten eroon liittyvistä asioista voidaan päästä eteenpäin mahdollisimman vähin vaurioin?

Tieto ei lisää tuskaa erotilanteessa. Eron yleisimmistä käytännön asioista monella miehellä ei usein ole selvää käsitystä. Asioihin on mahdollista saada tukea hakeutumalla Tukinetissä ajalla 10.11.-14.12.2016 järjestettävään ohjattuun vertaistukiryhmään. Keskustelua ryhmässä käydään luottamuksellisesti ja anonyymisti nimimerkein. Ryhmän ohjaajina toimivat Miessakit ry:n Erosta Elossa –toiminnan työntekijät.

Ilmoittaudu ryhmään viimeistään maanantaihin 7.11.2016 mennessä tämän linkin takaa löytyvällä hakulomakkeella (edellyttää sisäänkirjautumista Tukinettiin). Ryhmä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 6 kappaletta. Valinnoista ilmoitetaan heti tiistaina 8.11.2016 ainoastaan Tukinetin omalla kanavalla. Huomioi: Emme kerää hakijoista mitään yhteystietoja, emmekä lähetä siis sähköpostia.  

Vertaistukiryhmässä voit keskustella turvallisesti, luotettavasti ja ohjatusti muiden vertaisten kanssa. Vertaistukiryhmään kirjoitettuja tekstejä pääsevät näkemään vain ryhmään valitut.
 
Keskustelu ryhmässä on nimetöntä ja luottamuksellista, ryhmässä kerrotut asiat jäävät ryhmään. Teemaryhmä toimii samalla tekniikalla ja periaatteella kuin Tukinetin avoimet keskusteluryhmät, mutta viestejä ei moderoida etukäteen. Ryhmään voidaan liittää myös reaaliaikaisia chat-osioita eli liveryhmiä.

Linkki hakulomakkeeseen tässä (edellyttää sisäänkirjautumista).