Valitse sivu

Vielä ehdit mukaan! Tule yksin tai kaverisi kanssa kehittämään rennosti tietoisen hyväksyvän läsnäolon kykyäsi. Menetelmä lisää stressinhallintakykyäsi, vähentää uupumusta ja auttaa sinua kohtaamaan tunteita sekä murehtivia ajatuksiasi. Se auttaa myös selkeyttämään omia tavoitteita, lisää myönteisyyttä ja omien voimavarojen käyttöön ottamista. Tästä hyödyt niin työssä kuin kotonakin! #mindfulness #Miessakit

Lue lisää: https://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/miessakkiopisto/miesten_mindfulness-paiva_helsingissa

Miesten Mindfulness-päivä Helsingissä

Tule kehittämään yksin tai kaveri kanssa tietoisen hyväksyvän läsnäolon kykyäsi. Tietoinen hyväksyvä läsnäolo eli mindfulness on kaiken sen aistimista, jota tämä olemassa oleva hetki tarjoaa. Menetelmä lisää stressinhallintakykyäsi, vähentää uupumusta ja auttaa sinua kohtaamaan tunteita sekä murehtivia ajatuksiasi. Se auttaa myös selkeyttämään omia tavoitteita, lisää myönteisyyttä ja omien voimavarojen käyttöön ottamista. Tästä on hyötyä niin työssä kuin kotonakin.

Mindfulness menetelmä koostuu harjoituksista, jotka ovat yksinkertaisia ja helposti opittavissa. Kurssilla opimme keskustellen, ja teemme paljon erilaisia harjoituksia istuen, seisten tai lattialla maaten. Harjoitteiden tekemiseen saat ohjausta ja tukea kurssin aikana. Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Ohjaajana toimii Tomi Tommola (mindfulness-, jooga- ja asahiohjaaja, VTM).

Aika

Lauantaina 29.10.2016 klo 10-16.00.

Paikka

Miessakkien tilat, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki.

Hinta

65 e (Miessakkien jäsenet -15 %). Kurssihintaan sisältyy useita ohjattuja mindfulness-harjoitteita äänitteinä (MP3/4 muodossa) oman harjoittelun tueksi. Miessakkien jäsenet saavat 15 % alennuksen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset 21.10.-16 mennessä sp-osoitteeseen tomi.tommola@gmail.com, p. 050 540 7654. http://tommolatomi.weebly.com

Voit katsoa kurssin esitteen tästä.