Valitse sivu

Miessakit ja Diak järjestämässä mentorikoulutuksessa on vielä muutama paikka vapaana.

7.11. käynnistyvä koulutus on kohdennettu työelämässä mukana oleville miehille ja se koostuu neljästä kolmen tunnin lähijaksosta. Lähijaksot toteutetaan iltaisin Miessakit ry:n koulutustiloissa (Annankatu 16 B 28).

 

Koulutuksen myötä osallistujat saavat edellytykset toimia mentoreina 18-29-vuotaille miehille, jotka pohtivat opiskeluun tai työelämään liittyviä kysymyksiä. Lisäksi osallistujat saavat mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistaan työstämällä omiin opintoihin ja työtehtäviin liittyviä erityiskysymyksiä koulutukseen sisältyvissä työnohjauksellisissa keskusteluissa.

 

Koulutus on osallistujille ilmainen.

.

Koulutus on osallistujille ilmainen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!