Valitse sivu

Haluatko tutustua kokonaisvaltaisen taidetyöskentelyn menetelmiin ja herätellä luovuuttasi?

Tule mukaan ekspressiivisen taidetyöskentelyn viikonloppukurssille, jossa tutkimme omaa elämäämme taiteen tekemisen keinoin ja opettelemme pysähtymään tähän hetkeen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä. Avoin ja tutkiva mieli riittää.

Ekspressiiviset taidemenetelmät pohjautuvat humanistiseen ihmiskäsitykseen, jonka mukaan ihminen on itse oman elämänsä asiantuntija. Taiteellista työskentelyä tarkastellaan analogisena elämän kanssa. Ekspressiivinen taidetyöskentely elvyttää ihmistä aktivoimalla ihmisen luontaista ilmaisua ja monitaiteellisuutta. Se lisää läsnäoloa tässä hetkessä, tässä ja nyt. Taiteen tekemisessä ja sen terapeuttisessa vaikutuksessa on olennaista itse työskentelyprosessi ja sen eteneminen. Taidetyötä ei arvostella eikä arvioida taiteellisten kriteereiden mukaan.

Kurssia vetää graafikko ja taideryhmäohjaaja Markus Frey. Kurssi on samalla osa hänen ekspressiivisen taideterapian opintojen 4:n vuoden työharjoittelua.

Aika ja paikka

Kurssi järjestetään la-su 24.-25.9. klo 9-16 Punavuoren asukastalo Betanian tiloissa Helsingissä. Osoite on Perämiehenkatu 13.

 

Hinta

Viikonlopun kurssi maksaa 50 euroa, joka kattaa kaikki taidetarvikkeet ja materiaalit.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Mukaan mahtuu 8 henkilöä, joten varaa paikkasi nopeasti. Ilmoittautuminen 14.9.2016 mennessä.

Ilmoittautumiset ja lisäkysymykset osoitteeseen markus@markusfrey.com.