Valitse sivu

Tommi Sarlin on aloittanut Väkivaltaa kokeneet miehet – hankkeen hankekoordinaattorina.

Olen lyhytterapeutti ja teologian maisteri ja aloitin väkivaltaa kokeneiden miesten tueksi tarkoitetun hankkeen koordinaattorina 1.6.2016. Hanke jatkuu vuoden 2018 loppuun saakka.

Tulen Miessakkeihin Kirkkonummen perheasialain neuvottelukeskuksesta, jossa toimin perheneuvojana. Toimin myös yksityisenä kognitiivisena lyhytterapeuttina Helsingissä.

Moni saattaa muistaa minut kirjoittajan uraltani, jonka viimeisin hedelmä on Ihmisyyden matka – henkilökuva terapeutti Tommy Hellstenistä (2015). Olen toiminut myös toimittajana, jossa viimeisin kiinnitykseni oli Kirkko ja Kaupunki -lehdessä.

Väkivaltaa kokeneiden miesten tueksi käynnistetyssä hankkeessa teen asiakastyötä ja kerään kokemustietoa miehiltä, jotka ovat kokeneet väkivaltaa. Hankkeesta kootaan myös julkaisu.

Hankkeessa asiakastyö koostuu väkivaltaa kokeneiden miesten neuvonnasta ja auttamisesta sekä vertaistukiryhmän ohjaamisesta. Tukea on mahdollista saada myös puhelimitse ja sähköpostitse. Tapaamisissa autetaan miestä käymään läpi väkivaltakokemusta ja löytämään ratkaisuja, joilla voi välttää uusiin väkivaltakokemuksiin joutumista.