Valitse sivu

Espoossa käynnistyy tänä keväänä Perhepaalu-ryhmä, jossa tilaa vielä kahdelle perheelle. #Miessakit #Espoo #Perhepaalu

Perhepaalu on tukeva kiintopiste, jonka ääreen perheet voivat kokoontua löytämään virtaa arkeen ja luomaan uusia suhteita muihin perheisiin. Tapaamme maaliskuun puolivälistä lähtien kuudesti Åbergin lastentalolla valittujen teemojen ympärillä hauskanpitoa unohtamatta. Lapsille on oma ohjaajansa ja välillä ihmetellään maailmanmenoa aikuisten kesken.

Perhepaalussa kokoonnutaan välillä siten, että miehet ovat omassa ja naiset omassa ryhmässään. Äitien ja isien keskustelu omissa ryhmissä on koettu paitsi mukavaksi, myös erittäin tervetulleeksi toimintamuodoksi. Kevään ryhmässä Miessakit ry on mukana tuomassa miesten ja isien näkökulmaa.

Kevään ryhmään mahtuu vielä kaksi perhettä, joten pikainen ilmoittautuminen on tarpeen.

 

Lue lisää Perhepaalun Facebook-sivuilta

Ilmoittautuminen ja lisätiedot anu.nordlund-knuutila(at)laurea.fi tai annika.kultavirta(at)laurea.fi