Valitse sivu

Vertaiskahvila eronneille vanhemmille

5.11.2015. Neuvokahvila on avoin kohtaamispaikka eronneille isille ja äideille. Eron jälkeen olo voi tuntua yksinäiseltä tai ei ole ketään kenen kanssa jakaa eron mukaan tuomia huolia. Neuvokahvilassa eron kokeneet vanhemmat tapaavat toisiaan ja jakavat ajatuksiaan vanhemmuudesta, erosta ja siitä selviytymisestä. Kahvilassa voi poiketa hetkeksi tai koko illaksi. Kahvila on maksuton. Kahvilan toiminnasta vastaavat vapaaehtoiset vertaisvanhemmat. Tervetuloa!

Tapahtuman kotisivut

Tyhjän sylin messu / Tampere

5.11.2015 18:00 – Viinikan kirkko, Kaartotie 1. Messut pidetään tietoisesti isänpäivän alla. Isänpäivä on erityisen raskas päivä heille, jotka tahdostaan huolimatta eivät ole isiä tai ovat sitä lapselle, joka on menetetty. Tyhjä syli ei ole vain vanhemmilla vaan myös sisaruksilla ja isovanhemmilla.

Messun jälkeen on pientä tarjoilua, jonka yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun seurakunnan työntekijän tai järjestöjen edustajan kanssa. Tyhjän sylin messuista vastaavat seurakuntien kanssa yhteistyössä NNKY:n Itu-projekti, Käpy ry ja Lapsettomien yhdistys Simpukka ry.

Tapahtuman kotisivut

Tyhjän sylin messu / Hämeenlinna

5.11.2015 19:00 – Vanajan kirkko, Hautausmaantie. Messut pidetään tietoisesti isänpäivän alla. Isänpäivä on erityisen raskas päivä heille, jotka tahdostaan huolimatta eivät ole isiä tai ovat sitä lapselle, joka on menetetty. Tyhjä syli ei ole vain vanhemmilla vaan myös sisaruksilla ja isovanhemmilla.

Messun jälkeen on pientä tarjoilua, jonka yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun seurakunnan työntekijän tai järjestöjen edustajan kanssa. Tyhjän sylin messuista vastaavat seurakuntien kanssa yhteistyössä NNKY:n Itu-projekti, Käpy ry ja Lapsettomien yhdistys Simpukka ry.

Tapahtuman kotisivut

Lisää tapahtumia ja infoa

www.miestenviikko.fi