Valitse sivu

Suomi-miehen matkaa villimiehestä tohvelisankariin

3.11.2015 13:00 – OmaisOivan toimisto, Kauppakatu 34 A, Kajaani. Miesten Viikolla Kajaanissa järjestetään kaksi esitys- ja keskustelutilaisuutta teemalla Suomi-miehen matkaa villimiehestä tohvelisankariin. Toinen tilaisuus on suunnattu miesomaishoitajille tiistaina 3.11. klo 13 OmaisOivan toimistolla, Kauppakatu 34 A, toinen avoimena kaikille keskiviikkona 4.11. klo 17.30 kaupunginkirjaston kahviossa.

Äijänaurujooga

3.11.2015 17:00–18:00 – Mäkelänkatu 13 sisäpiha, Tanssisali Veivaamo. "Räkänokastakin tulee mies vaan ei tyhjännaurajasta" sanonta heitetään kerralla romukoppaan. Tosimiehen tekee se, että osaa heittäytyä ja kaivaa leikkimielisyyttä esille. Naurupalvelu järjestää kolme ilmaista naurujoogatuntia äijille miesten viikolla. Tulet huomaamaan sen, että Suomalainen mies osaa nauraa ilman syytä.

Max. osallistujamäärä 15 äijää. Äijänaurujoogatunti on ilmainen. Ilmoittaudu sähköpostiin antti.nissinen@naurupalvelu.fi tai lähetä tekstiviesti numeroon: 0505122718

Tapahtuman kotisivut

Miesten Kirjallisuussakki – kulttuuria, vertaisuutta ja hyvinvointia!

3.11.2015 18:00–19:00 – Sellon kirjasto, Leppävaarankatu 9, Espoo. Tule kuulemaan, mitä Miessakkiopiston Kirjallisuussakki-toiminta on, mitä osallistujat siitä saavat ja miten sakkiin pääsee mukaan. Asiasta kertovat Miessakit ry:n Kirjallisuussakki-vetäjä Petri Öhman yhdessä sakkilaisten kanssa. Järjestäjä: Sellon kirjasto, Leppävaara, Espoo.

Poikien Talon Isänpäiväjuhla

3.11.2015 16:00-19:00 – Kangasalantie 11, Helsinki. Vietämme Poikien Talolla jo lähes perinteistä Isänpäiväjuhlaa hieman etukäteen tiistaina 3.11. klo 16-19. Luvassa on hyvin vapaamuotoinen ja kaikille avoin hyvän mielen tapahtuma. Lämpimästi siis tervetuloa juhlistamaan Isänpäivää Poikien Talolle. Ohjelmassa on pientä kokkailua, Isänpäivän kakkukahvit, isyysasiaa, yhdessä olemista, tekemistä ja leikkiä. Tervetuloa kaikki isät, äidit ja lapset. Yhdessä tai erikseen!

Poikien Talon Nuoret isät-toiminta on suunnattu alle 29-vuotiaille isille, ketkä kokevat tarvitsevansa jonkin asteista tukea vanhemmuuteen. Juhlimaan haluamme kuitenkin toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset biologiset, sosiaaliset, lähi- ja etäisät.

Tapahtuman kotisivut

Kirjailijavieraana Panu Rajala

3.11.2015 18:00–19:00 – Soukan kirjasto, Soukantie 4 (2.krs), Espoo. Millaista elämää ovat eläneet suomalaiset miehet taiteen maailmassa? Kirjallisuuden, teatterin ja tieteen moniottelija Panu Rajala on kirjoittanut yhteensä yli 20 kirjaa. Keskeinen teema Rajalan tuotannossa ovat olleet taiteilijoiden, etenkin taiteilijamiesten elämät. Rajala käsittelee miehiä ja taidetta myös tuoreimmissa teoksissaan Tulisoihtu pimeään ja Intoilija. Soukan vierailullaan Rajala kertoo sekä uutuuskirjoissaan että muissa kirjoissaan esiintyvistä miehistä taiteen maailmasta.

Tilaisuus on osa Miesten viikon ohjelmaa Espoon kirjastoissa – Tervetuloa!

Lisää tapahtumia ja infoa

www.miestenviikko.fi