Valitse sivu

Tampereen 18. miespäivät – Miehen kunnia

6.-7.11.2015 – Sampola / O´Connels.

Perjantai 6.11. kello 14–16, Sampolan auditorio
Juha Siltala: "Eurooppalainen keskiluokka, palkkatyön tulevaisuus ja miehen kunnia".
 Pyydettyjä puheenvuoroja ammattijärjestöiltä.

Perjantai 6.11. kello 18–20.30, Ravintola O´Connels, Rautatienkatu 24
"Sotaväki, historia ja miehen kunnia"
Paneelikeskustelu, mukana Arto Jokinen (tutkija), Ville Kaarnakari (kirjailija), Risto Lundan (yrittäjä) ja Karim Maiche (rauhanaktiivi). Juontaja Jari Niemelä.

Lauantai 7.11. klo 13–15, Sampolan ruokalatilat (osana Miesten Tampere -tapahtumaa)
"Murtuneet miehet"
Kirjailija, kriitikko Matti Mäkelä ja tutkija Ville Kivimäki keskustelevat Kivimäen tutkimusteoksen "Murtuneet mielet" pohjalta.
Sotainvalidin puheenvuoro, Pentti Kuukankorpi.

Kukin tilaisuus on avoin ja maksuton.

Tapahtuman kotisivut

Miesten Nenähölökkä Oulussa

6.11.2015 17:00–19:00. Miehet, haastakaa itsenne, työ- ja kaveriporukkanne Miesten Nenähölkkä -tapahtumaan Oulussa. Tapahtuma alkaa klo 17:00 Pakkalan salissa, Oulun kaupungin pääkirjastossa Matti Patrosen ilmaisella Stand Up -keikalla. Matti on mukana tämän vuoden Naurun tasapaino-ohjelmassa. Keikan jälkeen on Nenähölkkä (n. 5 km), oikoakin saa. Hölkän jälkeen viralliset jatkot pidetään Sport it! ? Vanha paloasema ravintolassa. Nenähölkkääjille ravintolaan on vapaa pääsy ja palauttavia ruokia ja juomia alennettuun hintaan. Ilmoittautumista ei tarvita, mutta Pakkalan saliin mahtuu 190 ensimmäistä hölkkääjää.

Äijänaurujooga

6.11.2015 17:30–18:30 – Mäkelänkatu 13 sisäpiha, Tanssisali Veivaamo. "Räkänokastakin tulee mies vaan ei tyhjännaurajasta" sanonta heitetään kerralla romukoppaan. Tosimiehen tekee se, että osaa heittäytyä ja kaivaa leikkimielisyyttä esille. Naurupalvelu järjestää kolme ilmaista naurujoogatuntia äijille miesten viikolla. Tulet huomaamaan sen, että Suomalainen mies osaa nauraa ilman syytä.

Max. osallistujamäärä 15 äijää. Äijänaurujoogatunti on ilmainen. Ilmoittaudu sähköpostiin antti.nissinen@naurupalvelu.fi tai lähetä tekstiviesti numeroon: 0505122718

Tapahtuman kotisivut

Lisää tapahtumia ja infoa

www.miestenviikko.fi