Valitse sivu

Tampereen 18. miespäivät – Miehen kunnia

7.11.2015 13:00–15:00 – Sampola (osana Miesten Tampere -tapahtumaa)

"Murtuneet miehet"
Kirjailija, kriitikko Matti Mäkelä ja tutkija Ville Kivimäki keskustelevat Kivimäen tutkimusteoksen "Murtuneet mielet" pohjalta.
Sotainvalidin puheenvuoro, Pentti Kuukankorpi.

Tilaisuuteen vapaa pääsy – Tervetuloa!

Tapahtuman kotisivut

Minäkin tahdon isäksi! – rehellisesti lapsettomuudesta

7.11.2015 12:30–15:00 – Väestöliiton Väentupa, Kalevankatu 16 (sisäpiha)

Simpukka ry:n Miesten Viikon yleisötilaisuus

Tervetuloa Miesten viikon yleisötilaisuuteen ja Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n syyskokoukseen lauantaina 7.11.2015 klo 13–15 (kahvit klo 12.30 alkaen) Helsinkiin Väestöliiton Väentupaan (Kalevankatu 16, sisäpiha)

Ohjelma: Miesten ja naisten väliset erot lapsitoiveessa – Anneli Miettinen, VTM, Väestöliiton tutkija /// Minäkin tahdon isäksi! – Mikko Hautala, tahattomasti lapseton ja Simpukan vapaaehtoinen

Lisäksi Simpukan parisuhdetoiminnan esittelyä ja mahdollisuus ostaa lapsettomuusaiheisia uutuuskirjoja. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Väestöliiton kanssa.

Tarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista sähköpostilla (simpukka@simpukka.info) tai numeroon 0400 844 823 viimeistään 2.11. Ilmoitathan myös mahdollisista erityisruokavalioista.

Tapahtuman kotisivut

Tyhjän sylin messu / Helsinki

7.11.2015 16:00 – Meilahden kirkko, Pihlajatie 16. Messut pidetään tietoisesti isänpäivän alla. Isänpäivä on erityisen raskas päivä heille, jotka tahdostaan huolimatta eivät ole isiä tai ovat sitä lapselle, joka on menetetty. Tyhjä syli ei ole vain vanhemmilla vaan myös sisaruksilla ja isovanhemmilla.

Messun jälkeen on pientä tarjoilua, jonka yhteydessä on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun seurakunnan työntekijän tai järjestöjen edustajan kanssa. Tyhjän sylin messuista vastaavat seurakuntien kanssa yhteistyössä NNKY:n Itu-projekti, Käpy ry ja Lapsettomien yhdistys Simpukka ry.

Tapahtuman kotisivut

Lisää tapahtumia ja infoa

www.miestenviikko.fi