Valitse sivu

Seminaari: Auta miestä mäessä – oikea-aikaisen työntämisen ja jarruttamisen salat

4.11.2015 8:30–16:00 – Folkhälsanin auditorio, Topeliuksenkatu 20, Helsinki. Seminaarissa käydään läpi miehen hyvinvointiin liittyviä keskeisiä haasteita ja etsitään niihin käytännönläheisiä ratkaisuja. Seminaarin myötä osallistujat tunnistavat miehen hyvinvointiin liittyvät tarpeet aiempaa paremmin ja saavat konkreettisia työkaluja miehen kohtaamiseen asiakastilanteessa. Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo, lastenpsykiatri Jukka Mäkelä, filosofian tohtori Ira Virtanen sekä Miessakit ry:n asiantuntijat takaavat kattavan peilauksen käsiteltävään aiheeseen.

Järjestäjät: Miessakit ry, Helsingin kaupungin lähisuhdeväkivaltatyöryhmä ja OIVA Akatemia

Ranskankielinen miesryhmä maahanmuuttajille

4.11.2015 17:00–19:00 – Miessakit ry, Annankatu 16 B 28, Helsinki. Miessakit ry:n Vieraasta Veljeksi -toiminta tarjoaa ranskankielisen keskusteluryhmän miehille. Osallistujat saavat mahdollisuuden jakaa kokemuksiansa elämästä Suomessa.  Ryhmä on tarkoitettu maahanmuuttajamiehille, jotka puhuvat ranskaa ja ovat tulleet Suomeen vähän aikaa sitten tai asuneet Suomessa pidemmän aikaa.

Ryhmään on vapaa pääsy – ilmoita kuitenkin etukäteen, jos olet tulossa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Julien Monsauret
0447511338
harjoittelija@miessakit.fi     

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman kotisivut

Äijänaurujooga

4.11.2015 17:30–18:30 – Mäkelänkatu 13 sisäpiha, Tanssisali Veivaamo. "Räkänokastakin tulee mies vaan ei tyhjännaurajasta" sanonta heitetään kerralla romukoppaan. Tosimiehen tekee se, että osaa heittäytyä ja kaivaa leikkimielisyyttä esille. Naurupalvelu järjestää kolme ilmaista naurujoogatuntia äijille miesten viikolla. Tulet huomaamaan sen, että Suomalainen mies osaa nauraa ilman syytä.

Max. osallistujamäärä 15 äijää. Äijänaurujoogatunti on ilmainen. Ilmoittaudu sähköpostiin antti.nissinen@naurupalvelu.fi tai lähetä tekstiviesti numeroon: 0505122718

Tapahtuman kotisivut

Suomi-miehen matkaa villimiehestä tohvelisankariin

4.11.2015 17:30 – Kajaanin kaupunginkirjaston kahvila. Miesten Viikolla Kajaanissa järjestetään kaksi esitys- ja keskustelutilaisuutta teemalla Suomi-miehen matkaa villimiehestä tohvelisankariin. Toinen tilaisuus on suunnattu miesomaishoitajille tiistaina 3.11. klo 13 OmaisOivan toimistolla, Kauppakatu 34 A, toinen avoimena kaikille keskiviikkona 4.11. klo 17.30 kaupunginkirjaston kahviossa.

Kirjailijavieraana Ilkka Enkenberg

4.11.2015 18:00–19:00 – Kivenlahden kirjasto, Espoo. Millaista on kirjailijan työ sotahistorian parissa? Ilkka Enkenberg on kirjailija, kustantaja ja yrittäjä, jonka erikoisalaa on Suomen sotahistoria. Suomen sotien vaiheet toisessa maailmansodassa käydään yksityiskohtaisesti läpi hänen teoksissaan Talvisota päivä päivältä (Readme.fi, 2013), Jatkosota päivä päivältä (Readme.fi, 2014) sekä Suomi sodassa päivä päivältä (Readme.fi, 2015). Vuonna 2014 Enkenberg julkaisi myös teoksen Suomalaiset sotasankarit(Readme.fi) ja syyskuussa 2015 on julkaistu Enkenbergin viides teos, Asekirja (Readme.fi), jossa käydään läpi, millaisilla aseilla Suomea on puolustettu tai suunniteltu puolustettavan Suomen itsenäistymisestä vuonna 1917 alkaen.

Enkenberg toimittaa myös Maailman Historia -lehteä ja haaveilee romaanin kirjoittamisesta. Hänen kirjoituksiaan kirjoistaan sekä kirjoittajan työstä voit lukea lisää Enkenbergin kotisivuilta www.miekkaamahtavampi.fi.

Vierailullaan Enkenberg kertoo kirjoistaan sekä kirjoittajan työstään. Enkenberg vastaa erittäin mielellään myös yleisön kysymyksiin.

 Tilaisuus on osa Miesten viikon tapahtumasarjaa Espoon kirjastoissa – Tervetuloa!

Yle Puheen Nenäpäivä-show: Ali 24

4.11.2015 20:00–21:00

Miesten tunti-extra: Mistä on isot pojat tehty?

Vieraana tarinateatteriryhmä Big Men.

Tapahtuman kotisivut

Lisää tapahtumia ja infoa

www.miestenviikko.fi