Valitse sivu

28.-29.10.2015, Miessakit ry | Tampere, Kumppanuustalo Artteli.
Ilmoittautuminen 19.10. mennessä.
Koulutus käsittää mm. seuraavia elementtejä: eroryhmän rakenne ja teemat, miesten kokeman eron erityispiirteet, ero kriisinä, ohjaajan roolit ja tehtävät.

Erosta Elossa -eroryhmäohjaaja –koulutus | Tampere

Miessakit ry on järjestänyt miesten eroryhmiä Suomessa vuodesta 2007 alkaen. Eroryhmä on osoittautunut olevan avun ja tuen muotona erotilanteessa olevalle miehelle erittäin toimiva ja pidetty käytäntö. Ryhmiä kokoontuu tällä hetkellä 13 paikkakunnalla ympäri maata. Toimintaa on tarkoitus edelleen laajentaa ja samanaikaisesti vahvistaa jo mukana olevien paikkakuntien ohjaajaresursseja. Eroryhmäkoulutus antaa valmiuden toimia eroryhmäohjaajana ja toteuttaa Miessakkien eroryhmämallia.

Hyödyt osallistujalle

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on tuntemus Miessakit ry:n eroryhmämallista ja ryhmän sisällöistä ja hän voi toimia eroryhmien ohjaajana.

Kenelle

Kaikille vertaiseroryhmän ohjaamisesta kiinnostuneille miehille ja ammattilaisille, jotka haluavat ryhtyä ohjaamaan eroryhmiä. Koulutus on tarkoitettu myös täydennyskoulutukseksi ammattilaisille, jotka haluavat syventää omaa miesnäkökulmaista ymmärrystään eroasioissa.

Toteutus

Koulutus sisältää kaksi lähiopetuspäivää, yhteensä 12 tuntia ja 4 tuntia ennakkotehtäviä. Koulutus käsittää mm. seuraavia elementtejä: eroryhmän rakenne ja teemat, miesten kokeman eron erityispiirteet, ero kriisinä, ohjaajan roolit ja tehtävät. Oppimismenetelminä ovat luennot, ryhmätyöt ja itsenäiset tehtävät.

Aika ja paikka

28.-29.10.2015, keskiviikkona klo 10 -17 ja torstaina klo 9 – 15.30
Miessakit ry | Tampere, Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, Tampere.

Kouluttaja

Vastaava erotyöntekijä Jouni Linnankoski, Erosta Elossa/Miessakit ry.

Hinta

Tuleville Erosta Elossa -eroryhmäohjaajille ilmainen. Muut 300€/osallistuja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 19.10. mennessä!

Vastaava erotyöntekijä
Jouni Linnankoski
044 751 1333
jouni.linnankoski@miessakit.fi

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Lataa esite [PDF]