Valitse sivu

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) myönsi 17. Miehen työ -palkinnon 20 vuotta täyttävälle Miessakit ry:lle miesten hyvinvointia tukevasta työstä.

Miessakit ry vastaanotti vuoden 2015 Miehen työ –palkinnon

Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) luovutti Miehen työ -palkinnon Miessakeille torstaina 7.5.2015 Helsingissä Tieteiden Talolla. Palkinnon luovuttivat kansanedustaja, tasa-arvoasiain neuvottelukunnan jäsen ja Miesjaoston puheenjohtaja Kari Uotila ja erikoistutkija, tasa-arvoasiain neuvottelukunnan jäsen Tapio Bergholm.

Miessakit ry:n palkinto on taitelija Pertti Jarlan Miessakeille piirtämä strippi, jossa kuvastuu menneen maailman miesten tuhoavan maskuliinisuuden jyrkkä ero Miessakkien miesten keskinäistä tukea ja hyvinvointia edistävään uuteen miehisyyteen. Strippi julkaistiin torstaina myös Helsingin Sanomissa ja on luettavissa osoitteessa hs.fi/fingerpori/s1305953098954.

Lisätietoa palkinnosta TANE:n internetsivuilla osoitteessa tane.fi/fi/ajankohtaista/sisalto/view/20229#fi.