Valitse sivu

Tarjolla olevat koulutukset: * Miesten kanssa tehtävä väkivaltatyö * Miesten eroauttaminen

Miestyön koulutusiltapäivät keväällä 2015 Laurea Tikkurilan maksullisena täydennyskoulutuksena

Tarjolla olevat koulutukset

 

Koulutuspaikka

Laurea Tikkurila, Ratatie 22, 01300 Vantaa. Laurea Tikkurila sijaitsee Tikkurilan keskustassa, juna-aseman läheisyydessä. Tikkurilan aseman uudistusten vuoksi autolla kulku voi olla vielä hieman hankalaa. Parkkitilaa (12h) on runsaasti mm. osoitteessa Jokiniementie 65-70. Jos tulet junalla, pääset koulutukseemme kävelemällä pohjoiseen päin olevaa käytävää ja koulutuksemme sijaitsee läntisellä puolella rataa. Koulutusta varten varattu luokka B309 sijaitsee 3. kerros, B-siipi, hissistä tai portaikosta oikealla olevalla käytävällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Yhden koulutusiltapäivän hinta on 120,00 euroa (sisältäen alv 24 %). Voit valita Sinua kiinnostavan koulutusiltapäivän ja ilmoittautua huhtikuun koulutuksiin 13.3.2015 mennessä osoittessa https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/9924/lomake.html.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutuksen tekee sähköpostitse 21 vuorokautta ennen koulutusiltapäivää, voidaan maksua alentaa 50 %. Ilmoittautuneille toimitetaan lasku ilmoitettuun osoitteeseen. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: info.tikkurila@laurea.fi.

Lataa esite koulutuksista [PDF]. Koulutuksista on saatavilla lisätietoa myös Laurean sivuilta.