Valitse sivu

FM Ira Virtasen puheviestinnän alaan kuuluva väitöskirja Supportive Communication in Finnish Men’s Friendships (Supportiivinen viestintä suomalaisten miesten ystävyyssuhteissa) tarkastetaan Tampereen yliopistossa 14.2.

14.2.2015 FM Ira Virtanen: Supportive Communication in Finnish Men’s Friendships (Supportiivinen viestintä suomalaisten miesten ystävyyssuhteissa)

FM Ira Virtasen puheviestinnän alaan kuuluva väitöskirja Supportive Communication in Finnish Men’s Friendships (Supportiivinen viestintä suomalaisten miesten ystävyyssuhteissa)  tarkastetaan 14.2.2015 klo 12 Tampereen yliopiston päärakennuksen luentosalissa A1, Kalevantie 4, Tampere.

Vastaväittäjänä on professori William K. Rawlins (Ohion yliopisto, Yhdysvallat). Kustoksena toimii professori Pekka Isotalus.

Lisätietoa tilaisuudesta löytyy Tampereen yliopiston sivuilta osoitteessa uta.fi/ajankohtaista/vaitokset/tiedote.html?id=102796.