Valitse sivu

Vuoden 2015 Yhteyttä -kampanja toteutetaan markkinapäivänä 4.2.2015 klo 14 alkaen Lahden kaupunginteatterin välittömässä läheisyydessä, sen edustalla ja aulatilassa. Tapahtuman käynnistää ”piiritys”, joka ympäröi teatterin käsi kädessä- mitallaan.

Yhteyttä – yksinäisyyden ehkäisemiseksi 2015

Vuoden 2015 Yhteyttä -kampanja toteutetaan markkinapäivänä 4.2.2015 klo 14 alkaen Lahden kaupunginteatterin välittömässä läheisyydessä, sen edustalla ja aulatilassa. Tapahtuman käynnistää ”piiritys”, joka ympäröi teatterin käsi kädessä- mitallaan. Odotamme paikalle vähintään 300 osallistujaa – sen verran meitä tarvitaan, jotta teatteri jää ympyrän sisäpuolelle. Tulettehan suurella joukolla mukaan!

Kaikille avoin tilaisuus jatkuu kulttuurielämyksinä teatterin aulatilassa klo 17:30 saakka. Kutsumme osallistujia mukaan matalalla kynnyksellä: Kulttuuri ja kulttuurin synnyttämä hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Luvassa on mm. kuvataidetta, musiikkia, liikuntaa sekä mahtava joukko järjestötoimijoita esittelemässä ja kertomassa omasta toiminnastaan.

Päivää sävyttää yhdessä olemisen ja tekemisen ilo – yhteys toisiin ihmisiin!

Yhteyttä – yksinäisyyden ehkäisemiseksi kampanja muistuttaa yhdessä olon merkityksestä, ja siitä, mitä me kaikki voimme tehdä yksinäisyyden ehkäisemiseksi. Kampanja nostaa esiin myös yksinäisyyden monet ulottuvuudet.

Ohjelma

14:00 Yleisö saapuu teatterille

14:30 Teatterin piiritys

14:50 Tervetuloa! Teatterinjohtaja Ilkka Laasonen

15:00 Lotilan Laulupuu-kuoro, johtajanaan Terhi Hildén

15:15 Akrobatiaa, Linda & Tuomas

15:30 Qianq-voimistelua Jarkko Tuomisen johdolla

15:45 Tanssillinen voimistelunäytös, Akaatit, SalNV

16:00 Yhteislaulua Pasi Goodmanin säestyksellä

16:15 Taikuri Jouko ”Jokke” Alho

16:30 Akrobatiaa, Linda & Tuomas

16:45 Tanssillinen voimistelunäytös, Akaatit, SalNV

17:00 Hannu Lehtonen

17:30 Tilaisuus päättyy

Paikalla ovat myös mm. Linkku, Pysäkkilenkki, kaverikoirat ja yhteisvastuukeräys. Tapahtuman juontaa Lasse Kantola.

Tapahtuman järjestäjät

Sosiaalialan osaamiskeskus Verso / Ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön verkosto, Lahden kaupunginteatteri, Lahden Teatterikerho ry, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry / Lahden elokolo, NUT ry, Omaiset mielenterveystyön tukena Päijät-Hämeen yhdistys ry, Lahden klubitalo, P-H mielenterveystyön tuki MIETE ry, Lahden Ammattikorkeakoulu, Monitoimikeskus Takatasku, Lahden Lähimmäispalvelu ry, Päijät-Hämeen Mielenterveysseura ry, Lahden seudun Kriisikeskus, Päijät-Hämeen omaishoitajat ja läheiset ry, Päijät-Hämeen sosiaalipsykiatrinen säätiö, Miessakit ry, Päijät-Hämeen muistiyhdistys ry, Lahden seurakuntayhtymä ja Theatrum Olga / Lahden diakonian instituutti.

Näytteilleasettajat

Edellä mainittujen lisäksi Säröperheet –hanke / Lahden Diakonialaitos, Lahden Reumayhdistys ry, Lahden Sydänyhdistys ry, HNMKY, SPR sekä Tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku.

Tapahtuman tukijat

RAY, TOTAL Shop, Painajainen Oy ja Fazer sekä Radio Voima ja Lahden kauppatori.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Susanna Leimio
Päijät-Hämeen ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön (PETE) seutukoordinaattori, YTM
044 729 7984

Sosiaalialan osaamiskeskus Verso
Saimaankatu 18 B, 2. krs, 15140 Lahti

phsotey.fi/verso
phehkaisevatyo.pbworks.com
facebook.com/phehkaisevatyo

Lataa esite [PDF]