Valitse sivu

Yle Puheen Vaaran paikat -ohjelmassa keskusteltiin kysymyksistä: ”Milloin suomalainen mies on heikoimmillaan?” ja ”Kuka silloin auttaa?”. Miessakit ry:stä paikalla olivat toiminnanjohtaja Tomi Timperi ja Miessakkien vapaaehtoinen ja eroryhmäohjaaja Jarmo Holttinen.

Vaaran paikat -ohjelma kuunneltavissa Ylen sivuilla

Yle Puheen Vaaran paikat -ohjelmassa keskusteltiin kysymyksistä: ”Milloin suomalainen mies on heikoimmillaan?” ja ”Kuka silloin auttaa?”. Miessakit ry:stä paikalla olivat toiminnanjohtaja Tomi Timperi ja Miessakkien vapaaehtoinen ja eroryhmäohjaaja Jarmo Holttinen. Heitä haastattelivat Jarmo Laitaneva ja Hanna Kinnunen.

Ohjelma esitettiin maanantaina 19.1. klo 11.03 ja on osa Mitä suomalaiselle miehelle kuuluu? -sarjaa.

Kuuntele ohjelma osoitteessa ohjelmaopas.yle.fi/1-2607568!

Lue lisää sarjasta Ylen sivuilta osoitteessa yle.fi/radio/ylepuhe/mita_suomalaiselle_miehelle_kuuluu/7720314.