Valitse sivu

Kymmenes vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa. Miesten Viikko osoitteessa www.miestenviikko.fi.

Hyvää Miesten Viikkoa kaikille!

Kymmenes vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa. Miesten Viikko osoitteessa www.miestenviikko.fi.

Tänään käynnistyi järjestyksessään jo kymmenes valtakunnallinen Miesten Viikko! Teemana tänä vuonna on Maahan muuttaneiden miesten kanssa tehtävää työtä tarvitaan. Kohdennetuilla toimilla luomme kulttuuria, jossa itsearvostuksen kasvun ja hyväksytyksi tulemisen myötä ehkäisemme syrjäytymistä ja kriisejä. Tätä tavoitetta tuemme vahvistamalla maahan muuttaneiden ja kantasuomalaisten miesten yhteistyötä. Miesten kanssa tehtävä työ on erityisen merkityksellistä myös huolehdittaessa maahanmuuttajataustaisten nuorten hyvinvoinnista.

Viikon ohjelmien yhteydessä nostetaan esille monia muitakin tärkeitä teemoja. Niistä esimerkkinä mainittakoon Isyys kuulluksi, näkyväksi ja osallistuvaksi – poliittisen tahdon asia?, josta keskustellaan Tampereen Miespäivien paneelissa perjantaina. Teemaa pidettiin tärkeänä myös STM:n miestyöryhmän tuoreessa raportissa. Viikon ohjelmaan kokonaisuudessaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.miestenviikko.fi.