Valitse sivu

Erossa isyys ja äitiys joutuvat tarkastelun alle. Isyyden olemassaolon ja isän ja lapsen välisen vuorovaikutuksen mahdollistuminen tarvitsevat huomioimista ja sanoittamista niin vanhemmille kuin viranomaisille.

Eron jälkeinen isyys -nettiluento Väestöliiton Perheaikaa.fi -sivuilla 7.11.2014

Erossa isyys ja äitiys joutuvat tarkastelun alle. Isyyden olemassaolon ja isän ja lapsen välisen vuorovaikutuksen mahdollistuminen tarvitsevat huomioimista ja sanoittamista niin vanhemmille kuin viranomaisille. Lapsen hyvinvointi tarvitsee molempien vanhempien mukanaoloa myös eron jälkeen ja se taas tarvitsee yhteistyökykyä molemmilta vanhemmilta.

Luento järjestetään 7.11. klo 13-13.30 osoitteessa perheaikaa.fi/nettiluennot/lapsi-perheessa/luento:1869/. Luennoitsijana toimii Miessakit ry:n isätyöntekijä Ilmo Saneri.

Nettiluento on valtakunnallinen ja maksuton tapa saada luotettavaa tietoa ja kysyä asiantuntijoilta anonyymisti. Luennolle voit liittyä nimimerkillä tai rekisteröityneenä käyttäjänä.