Valitse sivu

Tarjolla olevat koulutukset:

* Miesten kohtaaminen hyvinvointipalveluiden asiakkaina
* Isyys kuulluksi, näkyväksi ja osallistuvaksi
* Miesten eroauttaminen
* Miesten kanssa tehtävä väkivaltatyö

Miestyön koulutusiltapäivät syksyllä 2014 Laurea Tikkurilan maksullisena täydennyskoulutuksena

Tarjolla olevat koulutukset

 

Koulutuspaikka

Laurea Tikkurila, Ratatie 22, 01300 Vantaa. Laurea Tikkurila sijaitsee Tikkurilan keskustassa, juna-aseman läheisyydessä. Tikkurilan aseman läheisyydessä tehdään rakennustöitä, joten autoparkkimahdollisuudet ovat heikot. Jos tulet junalla, pääset koulutukseemme kävelemällä pohjoiseen päin olevaa käytävää ja koulutuksemme sijaitsee läntisellä puolella rataa. Koulutusta varten varattu luokka B301 sijaitsee 3. kerros, B-siipi, hissistä tai portaikosta oikealla olevalla käytävällä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Yhden koulutusiltapäivän hinta on 120,00 euroa (sisältäen alv 24%). Voit valita Sinua kiinnostavan koulutusiltapäivän ja ilmoittautua iltapäivään e-lomakkeen kautta 17.10.2014 mennessä osoitteessa: https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/9182/lomake.html.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutuksen tekee sähköpostitse 21 vuorokautta ennen koulutusiltapäivää, voidaan maksua alentaa 50%. Ilmoittautuneille toimitetaan lasku ilmoitettuun osoitteeseen. Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: info.tikkurila@laurea.fi.

Lataa esite koulutuksista [PDF]. Koulutuksista on saatavilla lisätietoa myös Laurean sivuilta.