Valitse sivu

Kymmenes vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Maahan muuttaneiden miesten kanssa tehtävää työtä tarvitaan! – 10. Miesten Viikko 3.-9.11.2014

Monien maahan muuttaneiden miesten totunnaiset tulonhankkijan, asiainhoitajan ja perheen johtajan roolit joutuvat koetukselle uuteen yhteiskuntaan muutettaessa. Kielitaito, vähäinen yhteiskunnan ja palvelujärjestelmän tuntemus, työttömyyden uhka sekä yleisen hyväksymisen haasteet tuovat omat lisävaikeutensa. Kun osuvaa apua ja tukea ei löydy, monen ongelmat purkautuvat identiteettikriiseinä ja turhautumisena. Maahan muuttaneilla miehillä, kuten kaikilla miehillä, on tarve tulla kohdatuksi ja kuulluksi – liittyä.

Kymmenes vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan Miesten Viikko tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa asiasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!