Valitse sivu

Tule kehittämään tietoisen hyväksyvän läsnäolon kykyäsi. Tietoinen hyväksyvä läsnäolo eli mindfulness on kaiken sen aistimista, jota tämä olemassa oleva hetki tarjoaa.

Miesten Mindfulness-kurssi Helsingissä

Tule kehittämään tietoisen hyväksyvän läsnäolon kykyäsi. Tietoinen hyväksyvä läsnäolo eli mindfulness on kaiken sen aistimista, jota tämä olemassa oleva hetki tarjoaa. Menetelmä lisää stressinhallintakykyäsi, vähentää uupumusta ja auttaa sinua kohtaamaan tunteita sekä murehtivia ajatuksiasi. Se auttaa myös selkeyttämään omia tavoitteita, lisää myönteisyyttä ja omien voimavarojen käyttöön ottamista. Tästä on hyötyä niin työssä kuin kotonakin.

Mindfulness menetelmä koostuu harjoituksista, jotka ovat yksinkertaisia ja helposti opittavissa. Kurssilla teemme paljon erilaisia harjoituksia lattialla maaten, istuen tai seisten. Kurssi sisältää 12 tuntia mindfulness ohjausta ja omakohtaista harjoittamista 4-6 päivänä viikossa. Harjoitteiden tekemiseen saat ohjausta ja tukea kurssin aikana. Kurssi sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Ohjaajana toimii Tomi Tommola (mindfulness-ohjaaja, joogaohjaaja, VTM).

Aika

Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 17.00-20.00. Tapaamiset 22.10., 5.11., 19.11. ja 3.12.2014

Paikka

Miessakien tilat, Annankatu 16 B 28, 00120 Helsinki.

Hinta

230 e. Miessakkien jäsenet saavat 15 % alennuksen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset

Tomi Tommola, tomi.tommola@gmail.com, 050-5407654.

Lataa esite kurssista [PDF]