Valitse sivu

Haemme Helsingin toimipisteeseemme VÄKIVALTATYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijän keskeisiä tehtäviä ovat asiakastyö ja toimintamuodon kehittäminen sekä kouluttaminen ja vaikuttaminen eri sidosryhmissä. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 10.8.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi.

Haemme lyömätöntä osaajaa

Miessakit ry on kansalais- ja asiantuntijajärjestö, joka pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lyömätön Linja on Miessakit ry:n lähisuhde- ja perheväkivaltaan erikoistunut toimintamuoto miehille. Työskentelyssä pyritään selvittämään mistä väkivaltaisuudessa on ollut kysymys ja miten se olisi ehkäistävissä tulevaisuudessa. Työmuotoina ovat yksilötapaamiset, paritapaamiset ja ryhmät. Toimintaa rahoittaa RAY.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme VÄKIVALTATYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työntekijän keskeisiä tehtäviä ovat asiakastyö ja toimintamuodon kehittäminen sekä kouluttaminen ja vaikuttaminen eri sidosryhmissä.

Psykoterapiakoulutus ja aiempi kokemus väkivaltatyöstä luetaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 10.8.2014 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi.

Lisätietoja

 

www.miessakit.fi/fi/rekry