Valitse sivu

Miessakit ry:n Miesten Kirjallisuussakki jatkaa syksyllä 2014 Järvenpäässä. Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

Järvenpään Kirjallisuussakin syksyn päivät julkaistu!

Miessakit ry:n Miesten Kirjallisuussakki jatkaa syksyllä 2014 Järvenpäässä.

Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

Järvenpään kirjallisuussakin elokuun kirja on Kjell Westön Missä kuljimme kerran (v. 2006). Kotiläksynä on Jermu Laineen Heijastuksia olemisen ongelmasta -juttu (Parnasso 1/2014), joka vertailee Westön kirjaa Linnan Täällä Pohjantähden alla -sarjaan.

Paikka

Sahan koulu, Puistotie 83, 04430 Järvenpää.

Aika

Lukupiiri kokoontuu n. kerran kuukaudessa.

Syksyn ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 13.8. klo 18.00 Sahan koululla.

Seuraavat tapaamiset ovat keskiviikkoisin 24.9., 29.10. ja 26.11.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Risto Salovaara

risto.salovaara@miessakit.fi

040 5372038

Tervetuloa mukaan!