Valitse sivu

Etsimme haastatteluihin lasten ja nuorten (n. 12–25 vuotta) vanhempia, keskustelemaan vanhemmuuden, lastenkasvatuksen, perhesuhteiden, sukupuolen ja seksuaalisuuden teemoista.

Kutsu haastatteluun

Nuorisotutkimusverkoston koordinoimassa GENESO-tutkimushankkeessa tutkitaan, millaisia sukupolvien välisiä suhteita syntyy monikulttuurisissa ympäristöissä, sekä miten niitä tulkitaan ja ratkotaan.

Etsimme haastatteluihin lasten ja nuorten (n. 12–25 vuotta) vanhempia, keskustelemaan vanhemmuuden, lastenkasvatuksen, perhesuhteiden, sukupuolen ja seksuaalisuuden teemoista. Olemme kiinnostuneita myös mahdollisten rasismin ja syrjinnän kokemusten vaikutuksista lastenkasvatukseen ja perhesuhteisiin.

Haastatteluihin toivotaan vanhempia erilaisista taustoista: kantasuomalaiset, maahan muuttaneet, etnisiä vähemmistöjä edustavat, kaksikulttuurisissa liitoissa elävät ja adoptioperheiden vanhemmat ovat kaikki yhtälailla tervetulleita.

Haastattelut voidaan tehdä yksilö- tai parihaastatteluina, tai ryhmähaastattelun muodossa, osallistujien toivomuksista riippuen. Kaikki haastattelut toteutetaan täysin luottamuksellisesti ja osallistujien arvoja ja yksityisyyttä kunnioittaen. Haastattelut voidaan tehdä suomen tai englannin kielellä.

Lisätietoja hankkeesta: www.nuorisotutkimusseura.fi/geneso

 

Lisätiedot

Marja Peltola, tutkija

puhelin 020 755 2667

sähköposti marja.peltola@nuorisotutkimus.fi

 

Veronika Honkasalo, tutkija

puhelin 020 755 2659

sähköposti veronika.honkasalo@nuorisotutkimus.fi

 

Lataa haastattelukutsu [PDF]