Valitse sivu

Suomen Miestutkimuksen Seura järjestää yhteistyössä Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan kanssa seminaarin aiheesta "Suomalainen miesliike"
torstaina 8.5. klo 15-17 Miessakit ry:n tiloissa Helsingissä.

Suomalainen miesliike

Suomen Miestutkimuksen Seura järjestää yhteistyössä Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan kanssa seminaarin aiheesta "Suomalainen miesliike" torstaina 8.5. klo 15-17 Miessakit ry:n tiloissa Annankatu 16 B 28, Helsinki.

Seminaarissa puhuvat YTM SUVI LYYTINEN (Lapin yliopisto) tutkimuksensa "Rajankäyntiä tasa-arvosta. Miesliikkeet tasa-arvoa rakentamassa" pohjalta ja YTT KATARINA MÄKINEN miesliikkeen ja sen toimijoiden suhteesta feminismiin. Esitelmiä ennen Miessakit ry:n toiminnanjohtaja ja Miesjärjestöjen keskusliiton pääsihteeri TOMI TIMPERI esittelee Miessakkien ja keskusliiton toimintaa.

LISÄTIETOA

arto.jokinen[]uta.fi

050 346 9534