Valitse sivu

Miessakit ry jatkaa vuosina 2007-2013 RAY-rahoituksella kehittämäänsä Vieraasta Veljeksi -toimintaa toistaiseksi vapaaehtoisvoimin.

Ensimmäisessä vaiheessa keväällä 2014 kootaan kehitetyn toiminnan mukaiset oppimisryhmät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla -> tule mukaan! Jatkossa myös muita Vieraasta Veljeksi -toimintoja toteutetaan mahdollisuuksien puitteissa.

RAY-hankerahoituksen päätyttyä olennaisena voimavarana tällä hetkellä ovat vapaaehtoistoimijat. Mukaan tätä tärkeää vastuuta lähtivät kantamaan sekä aiemmin toiminnassa palkattuina olleet kaksi työntekijää, että joukko hankeaikana toimintaa toteuttaneita vapaaehtoisia.

Miessakit ry kiittää jo tässä vaiheessa em. miehiä arvokkaasta panoksesta ja vastuunkannosta. On selvää, ettei tätä hyväksi havaittua ja haluttua toimintamuotoa voi yhteiskuntakysynnän mukaisessa laajuudessa toteuttaa ilman rahoitusta. Tästä syystä Miessakit ry jatkaa määrätietoisesti työtä sen eteen, että ko. toiminnan tulevaisuus voitaisi myös taloudellisesti turvata.