Valitse sivu

Kokoontuu seuraavan kerran 11.3. klo 18 Mäntsälän kirjastossa.
Tervetuloa mukaan, kaikki kirjallisuuden ystävät!

Miesten Kirjallisuussakki | Mäntsälä

Miessakit ry:n Miesten Kirjallisuussakki jatkuu jälleen Helsingin ja Järvenpään rinnalla 2014 myös Mäntsälässä. Mukaan kutsutaan miehiä, jotka haluavat yhdessä tutustua mieskirjallisuuteen, joka voi käsittää mitä monenlaisimpia teoksia. Kirjoista keskustellaan vapaasti, kukin omien ajatustensa ja tuntojensa pohjalta, ajatuksia jakaen. Ryhmästä muodostuu kaveriporukka, jonka kanssa voi pohtia omaa mieheyttään niin klassikkojen kuin uudemmankin kirjallisuuden mieskuvia vasten.

Paikka

Mäntsälän kirjasto

Aika

31.1.2014 Vierailu Kirjavälitys Oy:öön: Mäntsälän Kirjallisuusporukka on kutsuttu harvinaiselle vierailulle Suomen suurimpaan kirjatukkuun, Kirjavälitys Oy:öön, tutustumaan kirjalogistiikkaan. Paikkoja on todella rajallisesti, joten kannattaa ilmoittautua todella nopeasti, vielä mahtuu muutama mukaan (31.1.2014). www.kirjavalitys.fi

11.3.2014 klo 18.00

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Risto Nuutinen, Miessakkien Mäntsälän yhdysmies
risto.nuutinen@miessakit.fi
puh. 0400 174 414

Tervetuloa mukaan, kaikki kirjallisuuden ystävät!