Valitse sivu

Perjantaina 8.11.2013 klo 13:00-13:30 Perheaikaa.fi -palvelussa. Luennoitsijana Miessakit ry:n erotyövastaava Jouni Linnankoski.

Luento käsittelee erokriisiä miehen tunne-elämän kannalta. Mikä auttaa kestämään ja kohtamaan hankalia tunteita ja miten erosta voi selvitä? Mikä on normaalia reagointia eroon ja mistä olisi syytä huolestua? Luennossa käsitellään myös vanhempien riitaisuutta ja sopimista lapsia koskevissa huoltajuus ja tapaamiskysymyksissä. Lopuksi kerrotaan Miessakit ry:n eropalvelusta ja missä palveluja on valtakunnallisesti saatavana.

Luennoitsijana Miessakit ry:n erotyövastaava Jouni Linnankoski.

Suora linkki luentoon: www.perheaikaa.fi/nettiluennot/lapsi-perheessa/luento:1319/
Nettiluennot: www.perheaikaa.fi/nettiluennot/

Järjestäjä:

Väestöliiton Perheaikaa.fi -palvelu & Miessakit ry