Valitse sivu

Miessakit ja Elämänkulku ja ikäpolvet –hanke järjestää yhteisen keskustelutilaisuuden teemalla Miestoiminta ja ikäpolvien välinen vuorovaikutus. Alustajana tutkija Arto Tiihonen.

Miessakit ja Elämänkulku ja ikäpolvet –hanke järjestää yhteisen keskustelutilaisuuden teemalla Miestoiminta ja ikäpolvien välinen vuorovaikutus. Keskustelutilaisuudessa alustaa tutkija Arto Tiihonen. Hänen aiheensa on ”miesaktiivien käsityksiä ikäpolvien vuorovaikutuksesta ja kehittämisestä”. Paikalla on myös ryhmäkeskusteluun osallistuneita eri-ikäisiä miehiä. Tavoitteena on etsiä yhdessä vastausta kysymykseen minkälaista ikäpolvitoimintaa miehet ja Miessakit voisivat tulevaisuudessa järjestää? 

Tilaisuuteen kutsutaan ikäpolvia yhdistävästä toiminnasta kiinnostuneet eri-ikäiset miehet ja naiset. Jos haluat osallistua keskusteluun, toiminnan ideointiin ja kehittämiseen, niin tule mukaan. Ehkä löydät itsesi myös ikäpolvitoimijana?

Aika ja paikka

Torstai 14.11. klo 15-17.30, Miessakit ry:n koulutussali, Annankatu 16 B, Helsinki

Tilaisuuteen vapaa pääsy. Ilmoittautumiset 12.11. mennessä osoitteeseen miessakit@miessakit.fi.

Elämänkulku ja ikäpolvet –hanke on järjestänyt eri-ikäisiä yhdistävän Neljän polven treffit -kampanjan vuonna 2012 ja seminaarisarjan syksyllä 2013. Hankkeessa julkaistaan syksyn 2013 aikana ikäpolvitoiminnan opas, tutkimusantologia ja runsaasti muuta materiaalia mm. www.ikapolvet.fi -sivulla. Ikäpolvien välistä yhteistoimintaa tutkittiin mm. kyselyn, ryhmäkeskustelujen ja ikäpäiväkirjojen avulla. Miessakkien toimijoita osallistui ryhmäkeskusteluun ja kyselyyn. Ryhmäkeskustelusta tuotetaan myös erillisraportti Miessakkien käyttöön.