Valitse sivu

Etsitään haastateltaksi miestä "miesten aseman muutosta" käsittelevään artikkeliin.

Ohessa haastattelupyyntö:

Hei.

Olen tekemässä Trendi-lehteen artikkelia miesten aseman muutoksesta. Esimerkiksi perinteiset miesten ammatit ovat ahdingossa, muun muassa siten, että raskasta teollisuutta ajetaan alas, tehtaita suljetaan. Miesten työttömyys kasvaa. Sen sijaan aiemmin naisvaltaiset alat kasvavat. Esimerkiksi hoitohenkilökunnasta on tulevaisuudessa pulaa.

Pohdin jutussa, mitä tämä kaikki tarkoittaa miesten näkökulmasta. Onko muutos uhka maskuliinisuudelle?

Etsin juttua varten haastateltavaksi miestä, joka olisi kokenut muutoksen – eli miestä, joka on esimerkiksi ollut koko ikänsä perinteisessä miesvaltaisessa ammatissa, mutta joka olisi vaihtanut (omasta tahdostaan tai pakosta) naisvaltaiselle alalle. Jos koet, että olet etsimäni kaltainen henkilö ja sinulla voisi olla kerrottavaa, ota yhteyttä. Haastattelu voidaan tarvittaessa tehdä nimettömänä.

Yhteystiedot:

Ilkka Pernu, 044 578 5355, ilkka.pernu@gmail.com