Valitse sivu

Sharewoodissa tuet Miessakit ry:tä ilmaiseksi vastaanottamalla mainoksia ja voittamalla upeita palkintoja!

Miessakit liittyi uuteen suomalaiseen hyväntekeväisyysmedia Sharewoodiin. Sharewoodin käyttäjät voivat lahjoittaa yritysten rahaa Miessakeille ilmaiseksi ja voittaa itselleen upeita palkintoja. Käyttäjät saavat myös oman virtuaalisen Sharewoodin metsän, joka kasvaa hyvänteon myötä.

Kaikki raha tulee Sharewoodissa mainostavilta yrityksiltä. Käyttäjille ja järjestöille Sharewood on täysin ilmainen.

Rahaa voi lahjoittaa ilmaiseksi muun muassa vastaanottamalla mainoksia ja voittamalla arvonnoissa.

Sharewoodissa on mukana 59 tunnettua avustusjärjestöä. Käyttäjiä on lähes 29 000 ja apua on ohjattu yli 70 000 eurolla. Esimerkiksi Punaiselle Ristille on kertynyt yli 8 000 euroa.

Miten on mahdollista lahjoittaa rahaa ilmaiseksi? Rekisteröityessään käyttäjä antaa tietoja itsestään, joiden avulla Sharewood lähettää heille kohdennettua mainontaa. Spämmiä ei tarvitse pelätä. Mainoksia tulee hyvin hillitysti ja ainoastaan Sharewoodin kautta.

Kaikki käyttäjien tiedot pysyvät salaisina ja ainoastaan Sharewoodin hallussa. Roskapostia ei tule. Mainoksia tulee käyttäjän sähköpostiin noin kerran viikossa Sharewoodin uutiskirjeen mukana. Käytön voi myös lopettaa koska tahansa, jolloin kaikki tiedot poistuvat.

Liity tukijaksi

Toiminnanjohtaja Tomi Timperin haastattelu Sharewoodissa

"Sharewood"