Valitse sivu

Kouluttaudu ilmaiseksi maahanmuuttajamiesten tukihenkilöiksi. Ilmoittautuminen 17.3. mennessä.

Miessakit ry:n Vieraasta Veljeksi -hankkeen tukihenkilötoiminta tarjoaa suomalaisille ja maahan muuttaneille miehille väylän tutustua toisiinsa. Tukihenkilöinä toimivat suomalaiset miehet auttavat maahanmuuttajamiehiä suomen kielen oppimisessa ja vievät heitä kiinnostavien harrastusten äärelle.

Etsimme kaiken ikäisiä tukihenkilötoiminnasta kiinnostuneita miehiä, joiden elämäntilanne mahdollistaa tukisuhteen ylläpitämisen. Tukihenkilökoulutukseen osallistuminen ja tukihenkilönä toimiminen eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutustaustaa. Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Koulutuksen päätyttyä solmitaan tukisuhde, jonka sisällön tukipari suunnittelee itse. Tekeminen voi sisältää esimerkiksi urheilua, paikallisiin kulttuurikohteisiin tutustumista ja suomen kielen harjoittelua.

Lue lisää