Valitse sivu

Isätyökirja (varasto loppu)

5,00 

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kari Katajisto – Antti Laitinen – Heli Lappeteläinen – Ismo Pitkänen

Miten isiä, isyyttä ja isänä olemista voidaan tukea erilaisissa palveluissa? Miten otamme isät yksilöllisemmin huomioon ja kohdennamme omia työtapojamme paremmin isille soveltuviksi ja heidät tavoittaviksi?

Isätyökirja on Isän näköinen -hankkeen (2018–2020) julkaisu, joka tuo asiantuntevaa näkökulmaa isyyteen ja isätyöhön. Teos kokoaa yhteen hankkeen aikana tuotettua ja käytettyä materiaalia. Kokemuksia on ammennettu isäryhmistä, verkostoista, isien haastatteluista ja koulutustilaisuuksista.

Teos on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille, sekä kaikille muillekin isyydestä kiinnostuneille.

Isätyökirja koostuu kolmesta keskeisestä osiosta:

Isän näköinen kohtaaminen -osuudessa käsitellään miesten ja isien hyvinvoinnin haasteita ja laajempia lähtökohtia, joita on hyvä ottaa huomioon, kun isiä kohdataan palveluissa. Esille nostetaan myös vahvasti osallistuvan isyyden merkitystä ja vaikutuksia koko perheen hyvinvointiin.

Isyyttä tukevat työmenetelmät -osiossa käsitellään isille suunnattua vertaistoimintaa, ja esitellään hankkeessa toteutettuja ryhmämalleja sekä toiminnallisia menetelmiä isyyden tukemiseen.

Isätyön suunnitelma -osuudessa esitellään hankkeessa pilotoitu malli, jota jokainen organisaatio voi hyödyntää omassa työssään isien kohtaamista kehitettäessä. Isätyön suunnitelman ideana on ottaa isät paremmin palveluissa huomioon niin, että toiminta on tavoitteellista ja sitä tarkastellaan säännöllisin väliajoin.


Hinta

  • 1 kpl = 0 € + toimituskulut 5 €
  • 2-8 kpl = 0 € + toimituskulut 10 €

1 kpl tilaukset ostoskorin kautta. Jos olet tilaamassa useampia, ota yhteyttä miessakit@miessakit.fi


Isätyökirja on ladattavissa ja luettavissa myös verkossa: