Valitse sivu

Miessakit ry:n Väkivaltaa Kokeneet Miehet -toiminta tarjoaa apua henkistä tai fyysistä väkivaltaa kotona tai kadulla kokeneille miehille. Palvelu tarjoaa keskusteluapua ja vertaisryhmätoimintaa, joissa mies voi käsitellä väkivaltakokemustaan ja saada apua psyykkisiin oireisiinsa. Samalla etsitään keinoja välttää uusia väkivaltatilanteita. Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Haemme Helsingin toimipisteeseemme VASTAAVAA VÄKIVALTATYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ tarjoaa mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien ohella näköalapaikan miesten hyvinvointia edistävään työhön.

Työntekijän keskeisiä tehtäviä ovat asiakastyö (keskusteluapu, neuvonta, ohjaus), vertaisryhmätoiminnan suunnittelua ja toteutusta sekä toimintaan liittyvää kehittämistyötä, raportointia, kouluttamista, viestintää ja vaikuttamistyötä eri sidosryhmissä. Vastaavan väkivaltatyöntekijän työhön kuuluu edellisten lisäksi myös yksikön hallinnointiin liittyviä tehtäviä.

Soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto, aiempi kokemus väkivalta- tai kriisityöstä, kouluttajakokemus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kipinää miesten auttamiseen sekä palavaa intoa puhaltaa tiimin yhteiseen hiileen.

Miessakit ry:n toimintaperiaatteiden mukaisesti kaikki työntekijämme ovat miehiä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 22.10.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen@miessakit.fi. Hakemukseen ja sähköpostin aihekenttään tunniste VKM2023.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G29

Työ alkaa 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

Miessakit ry pitäähuolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaaksemme miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miesten tueksi. Kaikkien hyväksi.