Valitse sivu

Apua verkossa miehille lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn!

Apua verkossa miehille lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn!

Miessakit ry on julkaissut verkkokurssin miehille lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn. Verkkokurssi pohjautuu Miessakit ry:n Lyömättömän Linjan yli kaksikymmentävuotiseen kokemukseen lähisuhdeväkivaltatyöstä miesten kanssa.

Kurssi löytyy Hyvä kysymys -palvelusta osoitteesta: www.hyvakysymys.fi/kurssi/lahisuhdevakivaltakurssi-miessakit-ry

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti miehille, jotka ovat käyttäneet tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Kurssin sisällöt soveltuvat myös muille ammattilaistahoille, jotka työssään lähisuhdeväkivallan teemoihin törmäävät.

– Uskon tämän kurssin tulevan tarpeeseen sekä itse miehille että heitä auttaville tahoille. Lähisuhdeväkivaltaongelman puheeksiotto kun on kovin haastavaa miehille itselleen mutta myös ammattilaisille, hallinto- ja viestintäpäällikkö Antti Alén toteaa.

Kurssi sisältää tietoa lähisuhdeväkivallasta, sen ehkäisemisen kannalta oleellisista tekijöistä ja väkivallattomuutta tukevista asioista. Tietopohjaisten sisältöjen lisäksi kurssi sisältää omatoimisesti tehtäviä harjoitteita itsenäisen työskentelyn tueksi.

– Tällä keinoin voidaan tavoittaa kohderyhmää, jota muuten ei tavoitettaisi. Kurssista voi hyötyä sellaisenaan, mutta vähintään uskon sen madaltavan miehen kynnystä hakea apua omaan tilanteeseensa, vastaava väkivaltatyöntekijä, psykoterapeutti Pekka Jolkkonen sanoo.

 Lyömätön Linja on lähisuhde- ja perheväkivaltaan erikoistunut maksuton toimintamuoto miehille. Toiminnan tavoitteena on väkivallan käytön ennaltaehkäisy, vähentäminen ja loppuminen.

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lisätiedot

Pekka Jolkkonen, vastaava väkivaltatyöntekijä, psykoterapeutti

044 751 1335 | pekka.jolkkonen@miessakit.fi

Santeri Kallionpää, väkivaltatyöntekijä, psykoterapeutti

044 751 1336 | santeri.kallionpaa@miessakit.fi


Antti Alén, hallinto- ja viestintäpäällikkö

0500 934 303 | antti.alen@miessakit.fi