Valitse sivu

Auttavia tahoja

Takuusäätiö

Takuusäätiöstä saa maksutonta henkilökohtaista neuvontaa puhelimessa ja chatissa nimettömästi. Neuvojamme ovat talous- ja velka-asioiden asiantuntijoita. Vastaamme kysymyksiisi, esimerkiksi laskujen maksusta, maksuhäiriömerkinnöistä, perinnästä, ulosotosta ja erilaisista ratkaisukeinoista kuten Takuusäätiön velkajärjestelystä. Hahmotamme kanssasi henkilökohtaisen taloutesi kokonaistilannetta ja ohjaamme eteenpäin.

http://www.takuusaatio.fi

Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvojat auttavat sinua, kun olet huolissasi omasta taloudesta. Saat neuvoja kaikenlaisiin arjen talousasioihin, kuten rahankäytön suunnitteluun ja budjetissa pysymiseen.

https://oikeus.fi/talousjavelkaneuvonta/fi/index.html

Yrittäjän kriisikeskus

Yrittäjän Kriisikeskus tarjoaa yrittäjille ja heidän läheisilleen suunnattua lyhytkestoista ja ammatillista keskustelutukea erilaisiin elämän kriisitilanteisiin. Tukea on saatavilla valtakunnallisesti etäyhteyksin sekä kasvokkain Kainuussa, Lapissa ja Sastamalan alueella.

https://www.mielenterveysseurat.fi/yrittajankriisikeskus/

Yrittäjän talousapu

Yrittäjän talousapu tarjoaa apua ja neuvontaa pk-yrittäjille ja yrityksille talous- ja maksuvaikeuksiin ja niiden ehkäisyyn liittyen. Palvelu koostuu valtakunnallisesta neuvontapalvelusta, verkkosivuista ja neuvontapalvelua tukevista alueellisista palveluista.

https://www.ely-keskus.fi/web/yrittajan-talousapu/

Yrittäjän tukipalvelu (Pirkanmaa)

Yrittäjän tukipalvelu on apunasi vaikeina aikoina. Annamme henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin ja yrittäjän henkiseen jaksamiseen liittyvissä asioissa.

https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/pirkanmaan-yrittajat/neuvontapalvelut/yrittajan-tukipalvelu/