Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miesten Viikko 2021

8.11.2021 - 14.11.2021

Lähisuhdeväkivallan ehkäisy tarvitsee tekijöitä! -17. Miesten Viikko 8.-14.11.2021


Seitsemästoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Väkivallan tekijöitä on monenlaisia. Myös väkivaltaisen käyttäytymisen taustalla vaikuttavat seikat ovat moninaiset ja -ulotteiset. Tämä tuntuu unohtuneen viimeaikaisessa lähisuhdeväkivallan ehkäisytyössä.

Lähisuhdeväkivallan ehkäisytyöhön on panostettu mittavasti viime aikoina. Painotukset näyttäytyvät kuitenkin valitettavan yksipuolisilta niin sukupuolinäkökulmasta kuin myös kokija / tekijä -asetelmaa tarkasteltaessa.

Ammatillinen, kohdennettu, yksilöity ja riittävästi resursoitu työ lähisuhdeväkivallan tekijöiden kanssa tuottaisi taatusti oivia ja pitkäkestoisia tuloksia lähisuhdeväkivallan ehkäisytyössä. Ilmiön moninaisuuden vahvempi ymmärtäminen madaltaisi varmasti myös tekijöiden avun hakemisen kynnystä.

Yhdessä ja moninaisemmin kohti lähisuhdeväkivallattomampaa tulevaisuutta!

Keskusteluun voi osallistua somessa käyttämällä tunnistetta #miestenviikko tai kirjoittamalla suoraan Miesten Viikon Facebook -seinälle.

Haaste!

Miesten Viikon perinteeseen kuuluu, että yhteiskuntamme toimijat haastetaan mukaan huomioimaan teemaviikko – eli miehet – tavalla tai toisella toiminnassaan. Mikäli haluatte maininnan omasta tarjonnastanne Miesten Viikon ohjelmaan, käykää täyttämässä tapahtumailmoituslomake sivuilla www.miestenviikko.fi tai lähettäkää tietoa tapahtumasta osoitteeseen miestenviikko@miessakit.fi.

Ohjelma on katsottavissa tapahtumakalenterissa Miesten Viikon sivustolla ja Facebookissa.

Tervetuloa mukaan tukemaan miehiä muuttuvassa yhteiskunnassamme!

www.miestenviikko.fi
Facebook
Twitter

Miesten Viikko on vuosittainen teemaviikko, jolloin järjestetään miesten hyvinvointia tukevaa toimintaa ja tapahtumia sekä nostetaan esiin miehiä koskevia yhteiskunnallisia teemoja.

Tiedot

Alkaa:
8.11.2021
Loppuu:
14.11.2021
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.miestenviikko.fi/