Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Isätyön ohjaaja -koulutus | Lahti

25.10.2021 - 26.10.2021

Isyyden tueksi -logo

Isän ja lapsen välisen suhteen merkityksellisyys on tunnettua lapsen kannalta, mutta myös isille itselle tämä suhde tuottaa merkittävää hyvinvointia. Isien mukanaolo heti lapsen syntymässä mahdollistaa kiinteän suhteen isän ja lapsen välille, mikä vaikuttaa myönteisesti myös vanhempien keskinäiseen suhteeseen.

Isätyön ohjaaja -koulutuksessa keskitytään isien/tulevien isien kanssa tehtävään työhön sekä mieslähtöiseen hyvinvointiosaamiseen ammatillisesta näkökulmasta. Keskeisiä teemoja ovat isätyö sekä isyyteen kasvaminen niin odotus- kuin pikkulapsiaikanakin. Tarkastelemme isyyttä koko isyyden elämänkaaren huomioiden. Koulutuksessa käydään läpi Hollolan mallia ja isätyön hyviä käytänteitä, joita on kokeiltu Päijät-Hämeessä.

Koulutuksesta saatavat hyödyt

Koulutus antaa tietoa ja ymmärrystä tämän päivän isyydestä sekä tähän liittyvistä keskeisistä kysymyksistä. Lisäksi koulutus lisää valmiuksia kohdata ja tukea isiä niin odotus- kuin pikkulapsiaikanakin.

Koulutuksen hinta 200 €, Miessakit ry:n jäsenille 150 €. Sisältäen kahvit.

Aika ja paikka

Koulutus pidetään 25.10.- 26.10.2021. Paikkana Miessakkien Lahden toimisto osoitteessa Aleksanterinkatu 30, 15110 Lahti.

Lisätietoja

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tiedot

Alkaa:
25.10.2021
Loppuu:
26.10.2021
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/isyyden-tueksi/isatyon-ohjaaja-koulutus/

Järjestäjä

Miessakit | Isyyden Tueksi / ISÄluuri
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Miessakit ry | Lahti
Aleksanterinkatu 30
Lahti, 15110 Suomi
+ Google Map