Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

EETU-koulutus | Helsinki

9.9. klo 08:30 - 16:30

Miehet jäävät erotilanteessa usein aivan yksin.  Itse eron kokenut, tehtäväänsä koulutettu vertaistukihenkilö tukee eromiehen jaksamista, kuuntelee ja neuvoo käytännön asioissa. Tarvittaessa tukihenkilö voi olla tukena vanhemmuuteen liittyvissä sopimusneuvotteluissa.

Koulutus sisältää kaksi jaksoa, joista lähityöskentelyä on yhtenä lauantaina ja videoyhteydellä kaksi koulutusiltaa. Koulutus käsittää mm. seuraavia elementtejä: mies ja ero, erotukeminen, tukihenkilötoiminta, kriisiauttaminen sekä tukeminen videovälitteisesti.

Oppimismenetelminä ovat luennot, tilanneharjoitukset, ryhmätyöt, itsenäiset tehtävät ja oppimispäiväkirja.  Koulutukseen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta ja koulutuksen käyneet toimivat tukihenkilöinä omilla paikkakunnillaan tai valtakunnallisesti videoyhteydellä.

Hyödyt osallistujalle:
Koulutuksen jälkeen henkilöllä on perusvalmiudet toimia eromiehen vertaistukijana. Hän ymmärtää ja osaa käsitellä entistä paremmin paitsi tuettavan myös omia tunteitaan (tukihenkilöllä on takanaan oma eroprosessi). Toisen eromiehen auttaminen voi olla itselle erittäin myönteinen kokemus.

Kenelle:
Omasta eroprosessistaan tasapainotilan saavuttanut mies, joka on aidosti kiinnostunut vapaaehtoisesta auttamistyöstä. Koulutusryhmän koko on enintään 8. Koulutukseen hakeneet haastatellaan ennen valintaa.

Aika ja paikka:
Lauantai 9.9.2023 klo 10.30 – 16.30. Miessakit ry, Annankatu 16 B, 00120 Helsinki. Videoyhteys-koulutusiltojen (2kpl) ajankohdat sovitaan erikseen.

Kouluttajat:
Kari Vilkko, vastaava erotyöntekijä (vastaava kouluttaja), Christer Nuutinen, erotyöntekijä.

Hinta:
Koulutus on osallistujille ilmainen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Kari Vilkko, 044 751 1341, kari.vilkko@miessakit.fi
Ilmoittautuminen viimeistään pe 25.8.2023. Haastattelut sopimuksen mukaan.

Tiedot

Päivämäärä:
9.9.
Aika:
08:30 - 16:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Miessakit | Erosta Elossa
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Miessakit ry, Helsinki
Annankatu 16 B 28
Helsinki, 00120 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
09 6126 620
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto