Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vertaisuus miehen voimavarana – Vertaismiehen käsikirjan julkistusseminaari

5.11.2020 klo 13:00 - 14:30

Tapahtumassa julkaistaan Vertaismiehen käsikirja ja kerrotaan työtavoista, joilla Miessakkien Toiminnan Miehet -hanke on onnistunut muodostamaan laajan miesvapaaehtoisten verkoston, joka on alkanut tuottaa monipuolista vertaistoimintaa muille miehille. Hanke on onnistunut niin vapaaehtoisten vertaismiesten kuin harrastuksiin osallistuvien miestenkin toimintaan mukaan saamisessa.

Miessakkien Toiminnan Miehet on kolmen vuoden ajan koonnut miehiä vertaistoimintaansa. Hanke on luonut verkoston, jossa miehet järjestävät vuosittain toisilleen kymmeniä erilaisia vertaisryhmiä juttusakeista laavusakkeihin, saunasakeista säbäsakkeihin. Riippumatta siitä, onko sakkien aiheena ollut joogaaminen, eläköitymisestä keskusteleminen, uusien urheilumuotojen etsiminen tai kirjallisuuspiiri, lopulta kaikkea toimintaa ovat yhdistäneet vertaisuus, yhdessä tekemisen ilo ja miesten oma innostus sakin aiheeseen.

Toiminta on kohdistettu tuottamaan juuri niitä vertaisryhmiä, joita miehet ovat olleet kiinnostuneita toisilleen järjestämään. Tämä on johtanut siihen, että toimintaan on vuosittain saatu satoja miehiä mukaan ja miehiltä kerätyssä palautteessa nämä ovat kertoneet toiminnan olleen heille sosiaalisesti avartavaa, yksinäisyyttä vähentävää ja toimintakykyä parantavaa.

Tilaisuudessa julkaistava vertaismiehen käsikirja on opas siihen, miten miesten vertaistoimintaa onnistuneesti voidaan järjestää. Tapahtumassa ääneen pääsevät ja yleisön kysymyksiin vastaavat niin hankkeen työntekijät kuin ryhmiä järjestäneet vertaismiehetkin.

Liity Teams-livetapahtumaan tästä linkistä.

Lisätietoja Toiminnan Miehet -hankkeesta.

Toiminnan Miehet -logo

Tiedot

Päivämäärä:
5.11.2020
Aika:
13:00 - 14:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Miessakit | Toiminnan Miehet