Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HYVÄT MIEHET -kampanja 2023

1.10.2023 - 31.10.2023

HYVÄT MIEHET -KAMPANJA KOKOAA JA PALKITSEE MIESTEN HYVIÄ TEKOJA

Miessakit ry toteuttaa 1.-31.10.2023 HYVÄT MIEHET -kampanjan. Tavoitteena on nostaa esille ja arvostaa miesten hyvyyttä ja hyviä tekoja.

Suomalaiset ovat yhdessä rakentaneet sen hyvinvointiyhteiskunnan, jossa saamme elää. Keskeisenä rakennusaineena on toiminut hyvä tahto, joka on meistä kaikista löytyvä ihmisyyden perusarvo. Hyvä tahto johtaa hyviin tekoihin. Nämä teot vahvistavat onnellisuutta, kunnioitusta, luottamusta ja turvaa ihmisten välillä rohkaisten yhä uusiin hyviin tekoihin.

Erityisesti miesten hyvyys ja hyvät teot jäävät nykypäivänä helposti liian vähälle huomiolle. Miehet ovat kuitenkin pohjimmiltaan meille kaikille elintärkeitä hyvän ja turvallisen elämän tuojia. Esimerkiksi hyvinvoiva isyys on yksi keskeisimmistä tekijöistä lasten hyvinvoinnin kannalta. Huomioimalla miesten hyviä tekoja arvostamme heitä, huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja syvennämme meidän kaikkien ymmärrystä hyvyyden merkityksestä. Näin voidaan myös vähentää sukupuolten välistä negatiivista vastakkainasettelua ja vahvistaa sukupuolten välistä kunnioittavaa kumppanuutta.

Kansalaisia, yhteisöjä ja yrityksiä pyydetään osallistumaan HYVÄT MIEHET -kampanjaan kertomalla esimerkkejä miesten hyvistä teoista. Kertomukset voivat olla lyhyitä huomioita tai pitkiä tarinoita, valokuvia, ja myös ääni- tai videotallenteita. Kertomukset toimitetaan osoitteeseen kertomukset@hyvatmiehet.fi.

HYVÄT MIEHET -kampanjasta vastaa Miessakit ry, jonka tehtävä on vahvistaa miesten hyvinvointia ja tukea siten myös sukupuolten välistä kumppanuutta. Yhdistys tuo esille hyvinvoivan mieheyden merkitystä miehille itselleen, heidän läheisilleen ja yhteiselle hyvälle.

Lisätietoja
Tomi Timperi | toiminnanjohtaja | Miessakit ry
www.hyvatmiehet.fi | tomi.timperi@miessakit.fi | +358 50 588 1687

Tiedot

Alkaa:
1.10.2023
Loppuu:
31.10.2023
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Miessakit ry
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto