Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Erosta Elossa -tukihenkilökoulutus eromiehille (EETU) | Tampere

10.2. klo 10:30 - 16:30

Miehet jäävät erotilanteessa usein aivan yksin.  Itse eron kokenut, tehtäväänsä koulutettu vertaistukihenkilö tukee eromiehen jaksamista, kuuntelee ja neuvoo käytännön asioissa. Tarvittaessa tukihenkilö voi olla tukena vanhemmuuteen liittyvissä sopimusneuvotteluissa.

Koulutus sisältää kaksi jaksoa, joista lähityöskentelyä on yhtenä lauantaina ja videoyhteydellä kaksi koulutusiltaa. Koulutus käsittää mm. seuraavia elementtejä: mies ja ero, erotukeminen, tukihenkilötoiminta, kriisiauttaminen sekä tukeminen videovälitteisesti.

Oppimismenetelminä ovat luennot, tilanneharjoitukset, ryhmätyöt, itsenäiset tehtävät ja oppimispäiväkirja. Koulutukseen voi osallistua asuinpaikasta riippumatta ja koulutuksen käyneet toimivat tukihenkilöinä omilla paikkakunnillaan tai valtakunnallisesti videoyhteydellä.

Hyödyt osallistujalle Koulutuksen jälkeen henkilöllä on perusvalmiudet toimia eromiehen vertaistukijana. Hän ymmärtää ja osaa käsitellä entistä paremmin paitsi tuettavan myös omia tunteitaan (tukihenkilöllä on takanaan oma eroprosessi). Toisen eromiehen auttaminen voi olla itselle erittäin myönteinen kokemus.
Kenelle Omasta eroprosessistaan tasapainotilan saavuttanut mies, joka on aidosti kiinnostunut vapaaehtoisesta auttamistyöstä. Koulutusryhmän koko on enintään 8. Koulutukseen hakeneet haastatellaan ennen valintaa.
Aika ja paikka Lauantai 10.2.2024 klo 10.30–16.30. Miessakit ry, Puutarhakatu 16 B (6.krs) 33210 Tampere. Teams-koulutusiltojen (2kpl) ajankohdat sovitaan erikseen.
Kouluttajat Kari Vilkko, vastaava erotyöntekijä (vastaava kouluttaja), Christer Nuutinen, erotyöntekijä.
Hinta Koulutus on osallistujille ilmainen.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kari Vilkko, 044 751 1341, kari.vilkko@miessakit.fi
Ilmoittautuminen viimeistään ma 29.1.2024. Haastattelut sopimuksen mukaan.

Järjestäjä

Miessaki | Erosta Elossa
Puhelin
044 751 1342
Sähköposti
erosta.elossa@miessakit.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Miessakit ry Tampere
Puutarhakatu 16 B (6.krs)
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map