Miessakit ry

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lue lisää...

erosta elossa

Erosta Elossa tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä ja niistä selviämisessä. Toiminnan avulla miehet saavat henkilökohtaista keskusteluapua, neuvontaa ja vertaistukea niihin lukuisiin kysymyksiin, joita herää parisuhteen uhatessa päättyä, varsinaisessa eroprosessissa ja ajassa eron jälkeen.

Lue lisää...

Lyömätön Linja

Lyömätön Linja tarjoaa apua väkivaltaa läheisiään kohtaan käyttäneille miehille. Asiakkaaksi voi tulla varaamalla puhelimitse ajan yksilötapaamiseen.

Lue lisää...

isyyden tueksi

Toiminnan tarkoituksena on saattaa nykyaikainen isyys kuulluksi, näkyväksi ja osallistuvaksi. Toiminnoilla tuetaan isiä itseään, rakennetaan ja ylläpidetään heidän keskinäistä vertaistoimintaansa, tuotetaan tietoa ja täydennyskoulutusta isien kanssa toimiville, sekä luodaan ja ylläpidetään ammatillisia ja yhteiskunnallisia verkostoja isyyden tukemiseksi.

Lue lisää...

Miessakkiopisto

Hyvää tekevä toimiminen, oppiminen ja sosiaalinen yhdistyvät Miessakkiopistossa. Tarjoamme monenlaista toimintaa ja ryhmiä miehille. Näiltä sivuilta löydät useita mahdollisuuksia yhdessä tekemiseen muiden miesten kanssa.

Lue lisää...

Miestyön osaamiskesku

Miestyön Osaamiskeskus on kehittämis- ja koulutustoimintaan erikoistunut yksikkö, joka tutkii ja kehittää miesten kanssa tehtävää työtä ja vahvistaa eri toimijoiden osaamista tällä alalla. Toiminta perustuu miestyön ja mieserityisyyden tutkimukseen ja tästä saadun ymmärryksen välittämiseen järjestämällä koulutuksia, seminaareja ja luentoja.

Lue lisää...

Vieraasta veljeksi

Vieraasta Veljeksi –hanke edistää maahan muuttaneiden miesten työllistymistä, työelämävalmiuksia sekä kotoutumista mentorointitoiminnan ja suomen kielisen keskusteluryhmätoiminnan avulla.

Lue lisää...

Miesten Viikko

Miesten Viikko 7.-13.11.2016.
Kahdestoista vuosittainen Miesten Viikko toteutetaan jälleen isänpäivään päättyvällä viikolla marraskuussa.

Lue lisää...

Väkivaltaa Kokeneet Miehet -hanke

Väkivaltaa kokeneet miehet -hanke tarjoaa apua henkistä tai fyysistä väkivaltaa kotona tai kadulla kokeneille miehille. Keskusteluapua voi saada puhelimitse, sähköpostilla, yksilötapaamisissa ja ohjatuissa vertaisryhmätapaamisissa.

Lue lisää...

Isyysinfo tsemppaa suomalaisia isiä!

17.05.2017

Suomalaisille isille on julkaistu isyysinfo.fi-internetpalvelu, josta isät voivat tilata sähköpostiinsa kannustavia kasvatusvinkkejä. Tilaajat saavat isältä isälle -näkökulmasta kirjoitettuja vinkkejä yli sadassa isyysinfo-sähköpostissa reilun 18 vuoden ajan, odotusajasta aina lapsen täysi-ikäisyyteen saakka.

Uutinen Ajankohtaista

Tutkimus eronneiden isien kokemuksista huoltokiusaamisen suhteen

11.05.2017

Eronneet isät huomio! Oletteko kokeneet jonkin muotoista huoltokiusaamista? Teillä on nyt mahdollisuus päästä kertomaan kokemuksistanne ja vaikuttamaan asiaan. Emilia Laurila tekee tutkimusta aiheesta Lapin Yliopistossa pro gradu -työnään. Tässä on Emilian kirjoituspyyntö kokonaisuudessaan yhteystietoineen:

Uutinen Ajankohtaista

Ero ja päihteet nettiluento perheaikaa.fi sivustolla 11.5. klo 13:00-13:30

09.05.2017

Miessakkien erotyöntekijä Tomi Liias käsittelee nettiluennollaan päihteiden vaikutuksia perhe-elämään ja esimerkiksi sitä, miten tilanteeseen saa tukea.

Uutinen Ajankohtaista

Miessakit ry | Uutiskirje - huhtikuu 2017

08.05.2017

Miessakit ry | Uutiskirje - huhtikuu 2017 Tämä on Miessakit ry:n uutiskirje. Saat kuukausittain tie

Uutiskirje Uutiskirjeet

Blogi: Mihin suuntaan nykypäivän väkivaltatyössä tulisi mennä?

08.05.2017

Miessakit ry:n hallinto- ja viestintäpäällikkö Antti Alén vastaa mielipidekirjoituksessaan Päivi Repolle (HS 27.4.) hänen esille nostamaansa hyvinvointikysymykseen perheväkivallasta ja käsittelee nykypäivän väkivaltatyötä ja sitä, mikä sen suunta tulisi olla tulevaisuudessa.

Blogikirjoitus Blogi

Miessakkien uusi toimistosihteeri Akseli Rouvari esittäytyy!

05.05.2017

Miessakeissa aloitti huhtikuun alussa uusi toimistosihteeri Akseli Rouvari ja nyt hän esittäytyy teille kirjoittamassaan esittelytekstissä. Miessakit palkkaa toimistosihteerinsä STEA:n Paikka Auki -avustusohjelman tukemana. Ohjelman tavoitteena on edistää nuorten työllistymistä.

Uutinen Ajankohtaista

Alkukesäksi lisää Äijä- ja jäbäjoogaa!

03.05.2017

Tervetuloa mukaan suosittuihin Äijä- ja jäbäjoogaryhmiin! Kevätkaudella on läpiviety jo useita ryhmiä, ja suuren kysynnän vuoksi tarjoamme vielä pari lyhytkurssia touko-kesäkuussa (uudet täyspitkät ryhmät alkavat elokuussa - seuraa ilmoittelua). Joogaamme Miessakit ry:n tiloissa osoitteessa Annankatu 16 B 28, Helsinki.

Uutinen Ajankohtaista

Kysely miehille kohdennettavasta matalan kynnyksen vertais-/vapaaehtoistoiminnasta

29.04.2017

Miessakit ry kerää tietoa miehille kohdennettavasta vertais- ja vapaaehtoistoiminnasta.

Uutinen Ajankohtaista

Mies, perhe-elämän muutokset ja väkivalta -nettiluento tänään klo 13:00

13.04.2017

Miessakit ry:n Lyömättömän Linjan psykoterapeutti Matti Kupila kertoo, miltä hänen työnsä kautta vaikuttaa muutos miehen elämässä, perhe-elämässä ja lähisuhdeväkivallassa, sekä miten nämä asiat vaikuttavat toisiinsa. https://www.perheaikaa.fi/nettiluennot/lapsi-tulossa/luento:4249/

Uutinen Ajankohtaista

Hei sinä lähivanhempi-isä!

06.04.2017

Sosionomiopiskelijat Saimaan ammattikorkeakoulusta tekevät opinnäytetyötä aiheesta lähivanhempi-isä ja tarvitsisivat tähän tärkeään aiheeseen ja projektiin mahdollisesti juuri sinun apuasi!

Uutinen Ajankohtaista

Mikä on MIESSAKIT?

Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miessakit ry tekee työtä sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa hyvinvointi vahvistuu miesten ja naisten erityislaaduista kumpuavan, sukupuolten välisen kunnioittavan kumppanuuskulttuurin kautta.

Liity jäseneksi

Liity Miessakit ry:n uutiskirjelistalle


   Facebook

Sharewood