Valitse sivu

Yhden Kerran Sakit

Järjestämme erilaisia avoimia luento- ja keskustelutilaisuuksia kiinnostavista aiheista ja ilmiöistä, kuten historiasta, kirjallisuudesta tai miehen elämästä. Lisäksi Yhden Kerran Sakeissa tehdään mielenkiintoisia vierailukäyntejä sekä kokeillaan erilaisia liikunnan lajeja (esimerkiksi puolustusvoimien alusvierailut, panimovierailut ja melonta- ja luontoretket).

Seuraamalla Miessakkien verkko- ja Facebook-sivuja saat ajankohtaisen tiedon tapahtumista.

Sipoo | Toiminnan Miesten melontaretki

Kahden yön melontaretki Sipoon edustan merialueelle 9-11.7. Lähtö- ja paluupaikka Karhusaari, joka kuulu nykyisin Helsingin kaupunkiin. Alueelta löytyy kuntien ja virkistysalueyhdistyksen ulkoilusaaria joissa on tavanomaiset varustukset, kuten käymälät, telttailu- ja tulentekopaikat. Yöpyminen teltoissa. Suunniteltu melontareitti on rengasreitti joka voidaan meloa jompaan kumpaan suuntaan riippuen lähtöpäivän sääolosuhteista.

Muutokset mahdollisia, riippuen ajankohdan sääolosuhteista. Suunnitellulla reitillä sisäsaaristoa ja ulkomeren reuna-alueita. Reitin pituus 33-36 km, päivämatkat 8-15 km. Matkalla pidetään riittävästi lepo- ja rantautumistaukoja.

Kulut:

Kajakkivuokra 35€/ vrk yksin melottava ja 45€/ vrk kahden melottava. Ryhmälle löytyy ilmaiseksi lainattavaksi omasta takaa pari kajakkia. Matka-/ polttoainekulut yhteiskyydillä 10-20€ . Omat itse hankitut ruokatarpeet pariksi yöksi noin 60€. Osa ruokatarpeista kannattaa ostaa yhdessä.

Lisätietoja:

Teijo Kontio | 0449839195 | teijo.kontio@me.com


Toiminnan Miehet | “Elämän vuodenajat”, Miesten retriitti


Miesten retriitti 11. – 13.10.2019 (pe-su) Saaren retriittikodissa.

Teemana ” Elämän vuodenajat”.

Ohjaaja

Seppo Laakso, psykoterapeutti, työnohjaaja ja tietokirjailija.

www.huolenpito.info

Hinta ja ilmoittautuminen

155 €. Miessakit ry:n jäsenet saavat 15 % alennuksen.

Ilmoittaudu 050 378 8055 | seppo.laakso@pp.inet.fi