Valitse sivu

Juttusakki | Turku

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelun aiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista, esim. parisuhde ongelmista, vanhemmuuden haasteista, omista tarpeista, yksinäisyydestä.

Ryhmä on maksuton ja mukaan mahtuu vielä 5 miestä. Syksyn juttusakki jatkaa hyväksi kokemaansa vertaistukea! On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Kevät 2021

Aloituskerta: Turun Juttusakki aloittaa kevätkauden 2021 infotilaisuudella 27.1. klo 17.30, osoitteessa Satamakatu 14, yhteistyössä Neljä Astetta Oy:n kanssa. Tarkoituksena on vaihtaa rennosti ajatuksia kaikesta toiminnasta, mutta myös miehenä olemisesta ja tulevasta juttusakista. Tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet miehet, sekä syyskaudella aloittaneen miehet. Toteutetaan tarvittaessa etänä.

Juttusakki kokoontuu 27.1.-28.4. kerran viikossa klo 17.30 alkaen, yhteensä 14 kertaa, aina keskiviikkoisin. Paikkana Neljä Astetta Oy, Satamakatu 14, ylin kerros. Huom! Tarvittaessa kokoontumiset pidetään etätapaamisena korona-tilanne huomioiden. Ajankohtaisia tietoja voi tiedustella sakin vetäjältä.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Vertaismies Kai Parviainen
kai.parviainen(at)4astetta.fi
050 4300774