Valitse sivu

Juttusakki | Turku

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelunaiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista, esim. parisuhdeongelmista, vanhemmuuden haasteista, omista tarpeista, yksinäisyydestä.

Ryhmä on maksuton. Kevään juttusakki jatkaa myös kesällä hyväksi kokemaansa vertaistukea! On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Kesä 2021

Kesäkauden juttusakki kokoontuu 12.5-25.8, yhteensä 14 kertaa. Heinä-elokuun aikana pidetään kahden viikon tauko. Tapaamiset keskiviikkoisin klo 17.30-19.30.

Paikkana Neljä Astetta Oy, Satamakatu 14, ylin kerros. Huom! Tarvittaessa kokoontumiset pidetään etätapaamisena korona-tilanne huomioiden. Ajankohtaisia tietoja voi tiedustella sakin vetäjältä.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Tarvittaessa sakkitoimintoja järjestetään etäyhteyksien välityksellä tai laitetaan tauolle odottamaan koronatilanteen paranemista. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Voit tiedustella ryhmän vapaita paikkoja ryhmän vetäjältä:

Vertaismies Kai Parviainen
kai.parviainen(at)4astetta.fi
050 4300774