Valitse sivu

Juttusakki | Turku

Miesten juttusakissa on mahdollista jakaa luottamuksellisessa ympäristössä kokemuksia ja tuntemuksia miehenä olemisesta. Valitsemme keskustelun aiheita riippuen ryhmän tarpeista ja kiinnostuksista, esim. parisuhdeongelmista, vanhemmuuden haasteista, omista tarpeista, yksinäisyydestä ja mielenterveysongelmista.

Ryhmä on maksuton. On pötypuhetta, etteivät miehet muka osaisi puhua! Lähde siis sinäkin mukaan!

Kevät 2022

Turun Juttusakki aloittaa kevätkauden 2021 infotilaisuudella 13.1. klo 17.30, osoitteessa Satamakatu 14, yhteistyössä Neljä Astetta Oy:n kanssa. Tarkoituksena on vaihtaa rennosti ajatuksia kaikesta toiminnasta, mutta myös miehenä olemisesta ja tulevasta juttusakista. Tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet miehet.

Juttusakki kokoontuu 13.1.-21.4. 2022 kerran viikossa klo 17.30 alkaen, aina torstaisin.

Kesä 2022

Juttusakin kesäkausi alkaa infotilaisuudella 12.5 klo 17.30.

Kesällä on mahdollista myös tavata ulkoillen, laavulla yms. Tarkoituksena on vaihtaa rennosti ajatuksia kaikesta toiminnasta, mutta myös miehenä olemisesta ja tulevasta juttusakista. Tervetulleita ovat kaikki asiasta kiinnostuneet miehet.

Aika 12.5. – 8.9. 2022 torstaisin klo 17.30.
Paikka Neljä Astetta Oy, Tilhenkatu 1 A Liikerakennus.

Koronatilanteesta

Seuraamme koronatilanteen kehitystä tarkasti ja toimimme viranomaisten ohjeistusten mukaan. Jätäthän osallistumiskerran väliin, jos itselläsi tai läheiselläsi on lieviäkin hengitystieoireita. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Tapaamiset käydään tarvittaessa etänä Teamsin kautta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Vertaismies Kai Parviainen
kai.parviainen(at)4astetta.fi
050 4300774